finaste klänningen och min födelsedag.



det här är den finaste klänningen som jag har sytt. tyget är från röda korset, och dragkedjan fick jag för en tjuga, så den kostade ungefär trettio kronor sammanlagt. det är första klänningen jag har sytt som inte har en vippig underdel och den är väldigt figursydd, första gången det med. för att vara trendig la jag in en volang vid midjan och hela klänningen är som et fodral, så den är finast när man står upp. jag tycker om den så mycket! efter en kväll kan jag redan säga att det är min favorit. så här såg jag alltså ut igår då vi firade kanske för tredje gången att jag numera är arton!



det är någonting med mina födelsedagar och stiliga pojkar alltså. förra året precis som i år har jag alltid superfina födelsedagar med mycket pussande. i år när klockan hade slagit tolv och det officiellt var min födelsedag fick jag en supergod drink av min fina amanda och sen fick jag mig en lång tjugoårig byggare från skellefteå med mörkt lockigt hår. jag måste ha någon sorts dragningskraft till tjugoåringar från skellefteå tror jag.
idag har jag fått blommor på sängen av min underbara familj och sen kommer jag få god mat, gäster och presenter. nu ska jag njuta, för man fyller ju bara arton en gång!

Kommentarer
Postat av: Fanny

härligt! klänningen är ursnygg.

2010-03-07 @ 13:27:12
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: Lisa

grattis i efterskott och jättejättefin klänning du är duktig du!

2010-03-09 @ 02:02:52
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Grattis i efterskott! Jag fyllde också arton på en söndag och firade genom att gå ut efter klockan tolv på lördagsnatten. Bra det där.

2010-03-10 @ 11:57:34
URL: http://stormsvala.blogspot.com
Postat av: inger helén

himlans vilken fin klänning!

2010-03-17 @ 08:40:13
URL: http://smallwishes.blogg.ae

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0