modigt

ibland spelar det inte någon roll vad man faktiskt gör, utan mer om man vågar försöka.

En torsdagskväll.

Att sitta och mysa på bryggor varma sommarkvällar är verkligen skönt.

en tant ungefär.

Amanda och jag for och köpte jordgubbar, hubba bubba och hämtade saft. Jag ville egentligen ha vindruvor ovh nån mer kolsyrat att dricka, men man kan inte få allt! Sen så bytte vi bryggor för då tänkte Patrick och Dennis bada och ville att vi skulle komma och träffa dem.

De nya hubba bubba var lite fräna tyckte vi. Eller om de är nya vet jag inte, men det var ju ganska längesen man åt dem sist så, för oss är de nya. Himla goda iallafall!

Mitt hår böjer sig konstigt när det får självtorka.

dennis.

Sen började det bli småkallt.


Så då for vi hem. Och imorn är det helg!

fräknar och alldeles för lång lugg.Efter fem minuter skrek jag och var tvungen att gå in för att en geting inte slutade reta mig.
Jag har målat fönster hela dagen och har därför vit färg överallt. På naglarna, i håret och armarna. Nu är jag så overlycklig när jag har sminkat mig eftersom att jag har varit osminkad i tre och en halv dag. Jag blir oerhört obekväm när jag inte fixar mig på morgonen, för jag tycker så mycket om det. Fast när man ska svettas, måla och gräva så är som smink och sånt inte en sån bra idé.
Men stället där jag ska tillbringa elva dagarna till på, sex och en halv timme per dag är faktiskt riktigt kul ändå. Massa härliga människor, som låter mig sluta tidigare än jag ska hela tiden. Och så får vi fika varje dag nästan!

hallonlakrits


Ungefär det godaste som bara går. Jag är nästan beroende.
Drickyoghurt med ett gulligt namn som smakar hur bra som helst. Lagomt mycket lakrits och lagomt mycket hallon.

i lördags.

PDOL, bilderna har jag lånat från amanda.

lisa och jag.
Det där kan nog vara en av de finaste klänningarna någonsin, helt klart en av de bästa jag har sytt iallafall. Någon gång fixar jag en bättre bild, men just nu måste den lagas. Jag stannade hos en pojke i stan, somnade och då revs sömmarna på ryggen upp lite. Skorna är second hand, himla fina de med.Riktigt dåligt att det regnade så mycket, allt blir lite mindre kul då. Söndagsmorgonen var helt otrolig, cyklade hem i ösregn med en kort klänning, det var inte det roligaste jag har gjort. Men kvällen var sjukt trevligt, så vem bryr sig!

regn regn regn


ringar från hm och indiska.
Jag är glad att jag har sex säsonger av sex and the city och två nya säsonger av vänner som håller mig sällskap när jag vill så fort jag är i mitt rum. Det är så bra!


flerfärgade prickar.


En klänning med hög hals och snäv midja eller en fin urringning, kanske en fladdrig kjol, båda? Vi får se.
Två meter, 120:- från myrorna i Luleå.

så här såg jag ut idag.


suddigt suddigt.

Fina dagdrömmar.Idag gjorde jag inget annat än att lyssna på den här fina låten om och om igen när jag jobbade. 
Så dagdrömde jag om hur mitt liv kunde vara en film. Dagdrömma är ett det bästa tidsfördrivet tycker jag.
Jag älskar att få leva i en värld där pojkarna pussar mig på halsen och börjar andas långsammare när jag pussar på deras, håller om mig i en evighet utan att någonsin ha en tanke på att släppa taget och luktar otroligt gott när de kramar mig så länge att det gör ont. Sen har de läppar som inte går att hålla sig ifrån.

En väska


Jag tror att den väskan kan vara det första någonsin som jag köpte second hand, om jag inte minns fel. Fin är den iallafall.

Söt kärlek

När jag var runt tolv år så visades Higher Ground på Kanal5. Jag blev helt förtrollad och den var en av världens bästa serier enligt mig. Nu så tycker jag att det är den mest ärliga serien som finns, den visar allt som det faktiskt är. En jätteliten serie som de bara gjordes en säsong av. Den handlar om ett gäng ungdomar som har hamnat lite fel i livet och måste få hjälp med att hitta tillbaka till det rätta igen.  


Självklart fanns kärlek med också. Scott och Shelby var den finaste paret som fanns tyckte jag.


Tänk er själva att vara tolv år och se nåt så här gulligt. Det är klart man blev lite kär själv. Jag tror att de här två gav mig idealbilden för hur jag ville att mitt liv skulle bli när jag blev äldre. Jag längtade efter att också träffa nån som Scott!
Kolla bara på honom:

Förstå hur söt han var alltså. Rufsigt lockigt hår, en sårad blick och fina fina läppar. Jag dog ju typ. Hayden Christensen har varit min nästan enda och iallafall största kändiscrush från det att jag såg honom här.


Det var så att de inte egentligen fick vara tillsammans, det var förbjudet. Så de fick smyga. För de kunde inte vara ifrån varandra. Jag dog ju lite till.
De bråkade ibland, så lämnade de varandra hit och dit och sen pussades de otroligt mycket. Mitt tolvåriga hjärta kändes som aldrig förr.En vacker kärlekshistoria, som självklart slutade lyckligt! Jag hade nog inte klarat nåt annat än det.

blåvitrandigAv ett ganska så fint tyg sydde jag en himla söt klänning i början av sommaren. Den liknar en dock-klänning lite. Den är hög vid halsen och har en dragkedja bak, sen är den väldigt kort. Men det får man ha ibland!

HALLÅRosetten har jag sytt och nagellacket kommer från essie - ballet slippers, som är ett himla gulligt namn.

RSS 2.0