varför en pojköverkropp är finast i världen.

ibland kan jag inte skriva alls, och då föredrar jag att tänka. jag brukar tänka på sånt där som gör mig knäsvag. som typ när jag har sett ett jättegulligt par på bussen. eller när unga pojkar håller upp dörren och ler så där charmigt medans. ofta så tänker jag på såna tillfällen som gör att jag börjar le för mig själv utan att någon ser mig, så det känns så där fånigt och löjligt. det kan vara för att man kommer ihåg hur någon berättade allt man bad om när man satt på hans mage och hotade att kittla honom om han vägrade. eller när man blev ledsen för att han ska fara och sa att det inte är snällt att åka och se sådär fin ut utan tröja, han får inte ta av sig den om han bara ska fara sen och han skrattade och sa: men det var ju du som började. man kan tänka på när man satt i hans knä på en stol i köket ensam då hans vän och min vän lämnade oss ifred en stund. och man höll händerna under hans tröja bara för att man tyckte om hans överkropp så mycket.


pics: logan jack.

när jag har tänk ett tag så vill jag gärna berätta. berätta berätta flera gånger för alla de som vill lyssna. för den kompisen som redan har hört allting flera gånger. som vet exakt hur fint det var när man sa till honom i soffan: skulle du orka mig? och han ställer sig upp och bär en till sängkanten där han försiktigt lägger sig ner på en och ler tyst när man själv skrattar och är lyckligast i världen. eller som vet hur snyggt han stod i hallen och det inte gick att släppa hans axlar, nacke eller mage helt. för den är ju så fin. en varm pojköverkropp med vackra handleder, armar och händer, och en rygg och hals som det inte går att sluta ta på. och ett par axlar som inte gick att sluta titta på, som nu sitter fast i huvudet och kan få en att le de tråkigaste nätterna. den där överkroppen ställde till det rejält. den går ju inte att glömma. 


Kommentarer
Postat av: fanny

åh men lilla du, jag vet precis vad du menar.

jag ligger här, i min tråkiga säng.

och tänker på en pojkrygg som jag för en vecka sen hade brevid mig här, bara några millimeter från min egen kropp. Det som är dumt är att jag på något vis gick med på att det vi har inte är något seriöst.Jag vill inget mer än att få säga hur mycket jag älskar hans kropp, hans skulderblad, hans nyckelben och hans långa fina ryggrad. Men han skulle bara tycka att det var knäppt, och han skulle bli rädd. För knäpp får man bara vara med någon man faktiskt tycker om. och han tycker bara om min kropp, och ironiskt nog får jag bara tycka om hans kropp också, men inte på det sättet jag gör.tusan.

men det är för fina, pojkryggar.

2010-04-22 @ 22:09:54
URL: http://fannyod.blogg.se/
Postat av: Lisa

åh så himla vackert.

2010-04-22 @ 23:19:33
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Amanda

gud vad fint. och sant.

nu blir jag också helt knäsvag.

2010-04-23 @ 18:27:15
URL: http://smultrontid.blogg.se/
Postat av: line

åh herregud vad fint. du skriver som en gud

2010-04-23 @ 18:54:42
URL: http://charmgirl.blogg.se/
Postat av: elin ohre

okej. hur bra är inte du? det du skrev ovan gav mig gåshud. åh vad jag ska besöka din blogg framöver!

2010-04-23 @ 21:47:07
URL: http://spacefortwo.blogg.se/
Postat av: jennifer,

åh, pojkar. vad skulle världen varit utan dem?

2010-04-24 @ 15:06:44
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Anonym

så sant så

2010-04-24 @ 19:29:27
URL: http://trashscissors.blogg.se/
Postat av: bells

åh logan<3 Vilken fin blogg du har

2010-06-26 @ 22:13:04
URL: http://osmidig.blogspot.com
Postat av: julia

åh va fint skrivet!

2010-09-12 @ 10:52:15
URL: http://myrocket.blogg.se/
Postat av: lovisa/polichinelle

jag säger det igen. du trollar. trollar.

2010-09-12 @ 20:08:41
URL: http://polichinelle.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0