kärlekshistorier igen.

hörni, nu tycker jag att det här med kärlekshistorier har stannat av lite! jag behöver mer, för det händer inte så himla mycket kärleksfullt i mitt lilla liv just nu. ni måste fylla mig med söta historier så jag inte blir galen snart. så berätta berätta berätta! jag är oerhört tacksam för alla de jag har fått och alla ni som mailade mig, jag har läst alla så himla många gånger om och om igen nu, de är så fantastisk fina och jag blir så glad av dem jämt.
men skriv ner fler, och låt mig få läsa. snälla söta ni!


om jag får önska lite en stund.

då skulle det gå att ha sitt hår kort en dag och långt igen nästa om man ville det och om det passade bättre till det man hade på sig eller den frisyren man ville ha. sen så dagen efter det fick man välja igen såklart.

jag önskar att jag fick galet många sms hela tiden, bara för att det är så fint att någon vill just mig något.

och så önskar jag att mitt rum såg lite mer sagolikt ut. när jag får en egen lägenhet så ska jag ha fantastiska klänningar hängandes på väggarna överallt, det är otroligt fint.och så skulle jag få min nya dator, telefon och symaskin nu. exakt nu!

det skulle vara riktigt trevligt om det alltid fanns enormt söta pojkar så fort man skulle beställa klippptid eller betala på konsum. för jag menar, tänk så glad man blir i hela kroppen då.

jag vill att det ska gå att äta hur mycket glass som helst utan att gå upp nånting i vikt. då skulle jag äta piggelin och chockladglass varje dag.

jag vill få mina fräknar, de syns ju inte alls mycket.

jag önskar att jag fick bli kär vid första ögonkastet när jag inte ser mig för och stöter in i en fin en på stan imorn, som i en töntig film.

att spela yatzy hela tiden, flera tusen gånger utan att bli trött i huvudet skulle vara bra.

sen vill jag att man ska kunna höra allas tankar men bara så fort de tänker något fint om nån. då hör man bara positiva saker som andra tycker hela tiden, förstår ni vad man skulle le då alltså.

jag vill att det visas nya avsnitt av criminal minds för jag tycker inte om att vänta.sen vill jag att fler tanter på sjukhuset säger: vad elegant du är. bara för att man hade klackar på sig.

jag önskar att jag kunde få fira midsommar tillsammans med en pojkvän och massa andra par, och att vi alla åkte båt tillsammans och sen var uppe hela natten.

jag vill orka måla naglarna i fina färger jämt.

det skulle vara kul om fler människor blev lika lycklig som jag bara för att man har beställt hem lite finare hårprodukter som man ändå bara kan använda max en gång per dag. vardagslycka på riktigt.

och just nu så vill jag gärna inte vakna ensam, det är så himla tråkigt.

babydoll och prickigt.två klänningar som jag sydde till examens och student-tider.
den vita är faktiskt ljust ljust gul och skimmrar i små fjärilar. den kräver underkjol eftersom den blev så kort att det verkligen skulle uppröra folk. men en riktigt babydoll klänning, som är fodrad i samma tyg som det yttre och har en djup rygguringning. den prickiga är mer 50-tals inspirerad och har en klockad och vippig kjol och ser ut som den här, fast en annan kjolmodell då. 
det var två av klänningarna jag hade på mig under firandet av skolavslutningen och studenterna!


RSS 2.0