varför det är jobbigt att vakna ensam.

när man somnar tillsammans med någon fin tycker jag att världen kan stannat upp lite. den kan stanna sådär några sekunder precis innan man har somnat. för om tiden står still så är man ju verkligen i nuet. precis då det händer. och om man är det så betyder det också att man bara kan njuta av just det ögonblicket, eftersom tiden ändå står still.

då kan man känna varje del i sin kropp som tar mot hans, och verkligen vara medveten om minsta lilla rörelse som händer. flyttade han sitt ben eller rörde han till fingrarna som låg där på ens mage. kanske kände man hans läppar precis nedanför håret i nacken när han vred på sig.

och om tiden stod still finns inget annat. inga timmar som passerar eller saker som måste göras. det finns bara han.

om det bara finns han så är han det enda som går att tänka på. hur han andas, hur han luktar och hur hans kropp känns. hjärtslag är det enda som hörs och varje gång han rör kroppen en endaste millimeter blir de lite snabbare. för när han rör sig så vet man att han är där. han den fina som man tycker om, han är där. om det finns något som är bättre än det i hela världen vet jag inte.  att få höra ett godmorgon en sekund efter att man öppnar ögonen är vardagslyx. och när man har haft kroppskontakt en hel natt, kan man nog inte få en bättre start på dagen. det är en förmån som vissa har precis i den här sekunden. vissa har haft det nångång och några kanske aldrig. men att stanna upp i ett sådant ögonblick ibland tror jag är ganska viktigt. vare sig sånt händer varje natt eller bara en gång. och så kan man göra med mycket. att bara vara, precis i stunden och inse hur fint det faktiskt är.

för ibland så har man ingen aning om när det blir sista gången man får somna med någon. när det här otroligt fina att känna rörelse som inte är ens egen precis sekunden innan man somnar försvinner. och när hans kropp inte längre finns vid ens sida.

så när han ligger med armen runt ens midja och håret som kittlas i nacken, andningar på huden och det pirrar i hela kroppen, då ska man komma ihåg hur det känns exakt då, om tiden hade stannat. för tiden kan inte stå still tyvärr. men det betyder inte att man inte kan låtsas som det. att ta vara på tillfällen som man ibland kanske tar lite för givet. 

för under det hundratals mornar när man är ensam i sin stora dubbelsäng kommer man önska att man kunde vara i exakt det ögonblicket när tiden stod still.   


bilder här och här.

Kommentarer
Postat av: amanda

sjukt fin text och sjukt mysiga bilder :)

2010-10-02 @ 23:41:52
Postat av: Lisa

så himla fint.

2010-10-03 @ 00:57:13
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Jenny

Precis vad jag legat och tänkt hela morgonen :)

2010-10-03 @ 14:41:54
URL: http://lieinthesound.blogg.se/
Postat av: ida

åh herregud så sant. fintfint.

2010-10-04 @ 22:58:30
Postat av: Emelie

Du skriver så fantastiskt fint!

2010-10-05 @ 11:38:59
URL: http://makrills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0