några jag vill.

jag vill ha kort hår igen!


jag vill dricka drinkar med trevligt sällskap. efter söndag blir det i italien!


jag vill äta pastasallad med en massa tillbehör nästan jämt.


jag vill krama en sånhär mysig:


jag vill vara galen med mina finaste.


jag vill ha mitt körkort!


jag vill ha fräknar. hann ju knappt få några i sommar.


jag vill vakna bredvid den finaste överkroppen.

om kärlekshistorier igen.

jag är som ni säkert har märkt lite fäst vid det här med kärlekhistorier. jag blir lyckligast i världen när ni skickar fina såna åt mig, och skulle kunna sitta och läsa bara små kärlekshistorier hur länge som helst. det som jag tycker är så bra är att det känns så himla ärligt. jag har ju ingen aning om ni har hittat på hela historia, delar av den eller inget alls. men det spelar ingen roll för mig, vare sig den är sann eller påhittad.

jag brukar ju med jämna mellanrum berätta om mina små söta tillfällen eller önskedrömmar som fina kärlekshistorier, och har ju samlat på mig en del under tiden jag har bloggat. och nu har jag också samlat alla tillsammans under kategorin kärlekshistorier. de flesta finns ju här bredvid i menyn också, men nu har de fått sig en egen kategori till och med.


min favorit:
för er som inte tror på ödet riktigt.

second hand.

att handla second hand är ju inte bara miljövänligt och att du får saker som kanske inte så många andra äger, det är så ekonomiskt också! jag la ungefär en hundralapp idag och fick det här:
en himla massa meter tyg, sötaste knapparna och en remake-tygpåse. påslakanet där under var ett oanvänt som jag också hittade second hand för ett tag sen. en bra tisdag idag i alla fall!


bredvid mig i min säng.

(ungefär bästa önskescenariot om hur en fredagsnatt kl.01.26 egentligen ska vara)


source.

bredvid mig i min säng där ligger en strax över tjugo år, lagomt rejäl och vältränad pojk-kropp.

han är en sån som är den finaste personen man vet och jag vill att han alltid ska vara så nära mig som möjligt, för i hans famn är det bästa platsen på jorden.

det är väldigt varmt i mitt rum, det är det jämt. fast vi har täcket upp till axlarna ändå, men ingen vet varför. på nåt sätt känns det väl bättre, det är bara vi två som är där under.

jag pussar honom på ögonlocken där han ligger helt stilla. 

han försöker att inte somna och jag tittar på honom så länge att han tillslut märker det och börjar le och skratta och öppnar ögonen försiktigt. ber om ursäkt att han är så trött och jag säger att det inte spelar någon roll om han vill sova.

men han kommer de ungefär tio centimetrarna som är kvar mellan oss i min smala nittio centimeters säng närmare och lägger huvudet så nära mitt på kudden att hans andetag blir helt fuktiga mot mitt ansikte. och så pussar vi varandra på munnen och på halsen en stund. 

han luktar gott och har den finaste överkroppen, såklart. så det tänker jag på hela tiden. 

vi pratar om framtiden som att det är det bästa som kan hända och längtar tillsammans på att det ska bli morgon. då har han bestämt att laga en riktigt god frukost åt mig som jag inte kan tacka nej till, eftersom han vet att jag inte brukar äta frukost egentligen.

när han säger så blir jag helt nervös i magen för att det är så fint.

det finns ingenting i våra kroppar som vill vara någon annanstans i hela världen än i min smala säng. det är väldigt trångt och nästan all vår hud tar i varandra. 

och nu lägger han sig på mig istället. så det har blivit mer plats runt oss när vi ligger som en person, precis som sängen är till för. han vilar huvudet på min axel och vi kramas i flera minuter utan att säga något. men sen sätter han sig upp lite och pussar mig ordentligt. 

så flyttar han undan min lugg från ögonen och säger: jag är som glad att jag träffade dig. och jag säger: det är jag med.

glad!

online gif animator

lite som min drömman.

ungefär matt i the vampire diaries. finaste sötingen på länge!


återpublicering.

jag känner mig lite tom på saker att berätta för er nu, så om man kan kalla det så hade jag tänkt återpublicera några inlägg som jag tycker extra mycket om just idag.mörkerkonversation.
det här.


fina kärlekshistorier, tack.
det här.


jag behöver lite äventyr. ungefär lite såhär:
det här.


när man bara vill gråta.
det här.

torsdagslycka.

det här var för passande till min blogg för att inte visas. finaste pastelliga underkläderna. jag tror att jag ungefär köper underkläder varje vecka nästan, det är typ ett beroende. men ett fint ett! åh jag blir så glad.

kostade exakt 198:- tillsammans och går att köpa på lindex.

med små knappar och ljusrosa spetskant. perfekt!

lite pussar.man ligger i sin säng. han ligger på en och har ingen tröja. det är ingen hemma så tröjan ligger i soffan i vardagsrummet. den åkte av redan där. men han ligger där ovanpå en i alla fall, pussas så mycket att det bubblar i hela kroppen. då sätter han sig upp och säger att han ska till gymmet nu. då slår man med kudden på hans kropp medan han skrattar och tillslut lägger sig tillrätta och hånglar upp en sådär bubbligt igen.

lite vinglig och omedveten springer man omkring bland massa andra människor. vill bara gå fram och kasta sig i hans famn. men det är inte riktigt rätt, för man har tillsammans bestämt att sluta med det nu. men då pussar han en i pannan så det inte ska kännas allt för jobbigt och man bestämmer sig att det är bättre än ingenting.det är i en bil på uppfarten till sitt hus. han har skjutsat hem en och man sitter stilla ett tag precis som i gamla filmer. tittar på varandra utan att säga så mycket och försöker att inte tänka på att man inte hinner sova med varandra nåt i helgen. så pussas man länge. sen sliter man sig ur bilen och ser honom fara iväg.

en liten bit ut i skogen gick man ifrån alla andra och ställer sig på tå för att nå upp till hans läppar.

på sin födelsedag sitter man i hans knä och som nybliven sjuttonåring känns hans skäggstubb väldigt spännande. sen då man pussas tror man att det här är det bästa man kommer vara med om eftersom det är så otroligt fint.

en iskall natt ute på gatan. man visste inte det minsta om pojken som gjorde kvällen den bästa. knappt hans namn. men hånglade så mycket att man aldrig ville gå in där det var varmt.

en sommarkväll följer man efter honom in på toaletten där han skulle dricka vatten. så tar han ens nummer eftersom man inte har facebook även fast man vet att han aldrig kommer ringa. och sen går man närmare där han står mot väggen och pussar honom tills man känner att han vill gå.
 


man får syn på den sötaste mörkhåriga pojken man blir helt knäsvag för och inte kan sluta titta på. tog kanske två sekunder innan man visste att det var han som man ville ha ikväll. pratar och tar med honom till musiken. så dansar man och han böjer ner hela huvudet eftersom man var så oerhört mycket kortare, hånglar och hånglar tills låten tar slut.

i hallen när han kom in efter en snöstorm utomhus. kramas och lägger armarna runt hans hals. så hälsningpussas man i cirka en minut innan man låter honom ta av sig ytterkläderna.det är första sommarlovskvällen, utomhus tillsammans med typ hela staden nästan. så sa man kanske två meningar till pojken som stod framför en och var ett år äldre. sen bestämmer man sig för att sitta och mysa vid vattnet borta fran alla andra. håller händer när man går dit och är så full av lycka eftersom det är sånt här man gör när man är tonåring. ligger i gräset och pussas oavbrutet i ungefär exakt en och en halv timme innan man reser sig upp hand i hand och går därifrån.

när han skulle hem från festen knackar han på ens axel i säkert hundra år innan man reagerar och vänder sig om. får en kram och den snabbaste pussen i värdshistorien som hejdå.

sent på natten när man har pussats hela kvällen. då kommer han inte ihåg ens namn och man skrattar tillsammans och han tar tag i ens ansikte och kysser en så mjukt och perfekt att det faktiskt inte spelar någon roll.

det är nästan bara pojkar på festen. några trevliga som är roliga att prata med. men så finns det en som är sådär otroligt söt också. som är lite blyg och lång. man vill bara prata med honom. och när platserna runt bordet tar slut får man sätta sig i hans knä och det pirrar lite extra. så går det ganska lång tid och ingenting händer. men tio minuter innan man ska fara så stöter huvudena in lite i varandra. och då vandrar hans läpparna sakta upp från ens hals. och tillslut hittar de rätt. och det är de mest försiktiga pussarna någonsin.


sourses 1 2 3 4 5.

affirmationer.


raeys

jag har en ljusblå prickig bok i mitt sängbord med en liten etikett där det står: affirmationer. och i den boken finns det inte ett enda negativt ord. inga dystra textrader, jobbiga tankar eller meningar som kan kännas tråkiga att läsa igen. bara sånt som är positivt. en bok som känns rolig att ta fram.  

affirmationer är ungefär det bästa jag har upptäckt i mitt liv. världens enklaste grej. affirmation betyder bekräftelse och kommer från ordet på latin, försäkran. en affirmation är en mening med postiv ton som ska upprepas regelbundet och kan användas för att ändra sin livssituation. om nån har hört om mia törnblom, så beskriver hon i sina böcker hur affirmationer stärker en persons självkänsla. och det gör de verkligen. så jag önskar bara att det skulle vara ett mer vanligt begrepp som fler höll på med.

att använda sig av affirmationer handlar om att ändra sitt sätt att tänka. av alla de tankar vi tänker om dagen, är det inte överdrivet många av dem som är postiva. och när man upprepar positiva meningar istället, så kommer många av de här tankarna kanske ändra på sig lite. även fast man inte tror sina affirmationer från början, så är det ändå en mental tanke som fastnar. fortsätter man då och upprepar den här tanken under en tid, så blir den tillslut fast i huvudet. så upprepar du till exempel: jag är en viktig människa varje dag, så kommer huvudet att registrera det. efter ett tag säger du det inte bara, du bekräftar att det är så. det blir sant.

andra affirmationer kan vara: jag är stark. jag förtjänar kärlek. jag är bra precis som jag är. jag litar på mig själv. jag är vacker. eller så kan det vara väldigt personliga som: jag kan köra bil och kommer klara körkortet.

jag börjar alltid mina affirmationen med jag. men det är ju inget som man måste. det enda som är förbjudet är att använda något negativt i sina affirmationer. såna tankar ska man ju inte bekräfta, det är de som ska bort. men jag gör så att några kvällar i veckan när jag har tid, ju oftare desto bättre, så skriver jag ner en hel sida med affirmationer i min ljusblåa bok. en mening på varje rad. ibland är det exakt som dagen innan och ibland inte. de meningarna som jag vill ska fastna mest skriver jag alla gånger. sen avslutar jag alltid med att läsa igenom allt jag har skrivit. så gör jag. men det bästa är ju att det inte finns några regler, alla kan göra på sitt sätt och med sina egna individuella affirmationer. men man måste ge det lite tid.

några andra tips jag har läst om är att använda sig av visualisering samtidigt som affirmationer, alltså att du skapar en bild i huvudet av det du vill klara av eller de affirmationer du skriver. och att affirmationer lättare kan tas emot av huvudet om du är väldigt avslappnad, till exempel genom meditation.

det jag önskar nu med den här texten är inte att alla ska springa ut genom dörren och köpa sig sin egna affirmationsbok (men det är ju sjävklart helt okej det med). utan jag vill bara berätta för er om hur enkelt det går att ändra sättet att tänka. så ni har en aning om vad det innebär. för det kan vara bra att veta om man kanske behöver det nån gång. jag klarar inte av att veta om något såhär bra utan att dela med mig av det. och det är hälsosamt på så många olika sätt. om man vill träna sin sjävkänsla, våga klara av något speciellt eller bara stärka sig själv. man väljer helt själv, det är väldigt personligt. det tar tio minuter om du skriver snabbt. tio minuter med bara bra tankar. så krävande är det ju inte.

för mig är det här lika självklart som att kliva in i duschen varje morgon. det känns helt enkel bara fel att inte göra det. tack om ni orkade läsa!

marinblå axelbandslös överdel med tio vita knappar.
för några veckor sen sydde jag en marinblå axelbandslös överdel med vita knappar. den är fodrad i ett ljusblått tyg och passar perfekt till en kjol eller som en trevlig överdel till byxor. fint!


en lista.

vilken var din finaste kyss?
det måste nog vara här för någon vecka sen. han höll i mitt ansikte med sina händer sådär fint som på film och kom mjukt med sina läppar mot mina. det var helt perfekt. även fast han hade rökt en himla massa cigaretter innan.  

vad ska du bli när du blir stor?
när jag blir stor ska jag hjälpa människor psykiskt och känslomässigt. jag ska bli framgångsrik och jag ska bli kär och lycklig.

vad gillar du mest med dig själv?
att jag känner mig sig själv så oerhört bra och är väldigt ärlig. och min hårfärg.

vilket är ditt finaste äventyr?
precis som med kyssen måste det nog vara festivalkvällen nu i sommar. för det är ganska fint att knappt hinna prata med en pojke i rutig skjorta på innan man står och håller om varandra under en hel kent-konsert. 

vad äter du helst om du får välja?
jag älskar det mesta med kyckling, och gärna pasta till. annars tycker jag väldigt mycket om thai och annan asiatisk mat. jag tycker inte speciellt mycket om enkel mat som inte smakar nåt, utan kryddstark mat älskar jag. det ska bränna på läpparna när man har ätit färdigt!

vad brukar du göra när du umgås med dina vänner?
vi brukar laga mat tillsammans, fast jag är den som tittar på oftast. och vi spelar mycket spel, som typ alias. och efterson jag är lite yatzyberoende så har vi börjat spela det mycket nu i sommar också. annars kan vi sitta i gräset och på stranden och bara vara med varandra. festar gör vi ibland och på vintern ser vi på film.

vilken är din favoritfärg?
ljust rosa och marinblått.

hur är din drömpojke?
han är sportig och vältränad, ganska rejäl och klär sig fint. han säger saker som sov gott istället för god natt och hur är det med damerna? istället för mår ni bra brudar? han är bredaxlad och lång men samtidigt gosig som en björn, och har en perfekt famn att sitta i. han spelar fotboll eller hockey, är några år äldre och väldigt intelligent. han är sådär mogen men samtidigt pojkig och charmar en så man inte kan sluta rodna. åh tänk om han fanns.hur klär du dig en vanlig dag?

jag tycker om blått. och klänningar. och högklackat. så jag brukar ofta kombinera de sakerna.  

hur ser din stil ut?
jag använder klänningar så ofta jag kan. jag tycker om att vara väldigt feminin så jag klär mig nog lite 50-taligt. spets, ljusa färger och marinblått beskriver mig ganska bra. om jag inte har klänning eller kjol så har jag oftast mina överdelar instoppade i byxor med lite högre midja. och sen änvänder jag högklackat nästan jämt, och äger bara några fåtal lågklackade skor.

vilka tre saker tycker du mest om att göra?
sy, prata och pussas.

vilket är ditt finaste plagg?
en klänning som ser ut som en sockerbakelse, som jag har sytt själv. den skimmrar i blått, rosa, ljusgrönt och vitt. det är den finaste i världen och jag blir alltid glad så fort jag ser den.vad är typiskt dig?
jag köper flera nya tidningar när jag inte ens har tagit bort plasten från senaste elle.

när mår du bäst?
jag mår alltid bra när jag känner mig riktigt fin. om jag då umgås med mina vänner, är på en fest eller pussas samtidigt blir det alltid fantastiskt fint. och när jag syr någonting som ser ut att bli riktigt bra, då kan jag nog inte må bättre.

vad gör du när du måste slappna av?
fixar mina naglar. då brukar alltid mina tankar rätta till sig. manikyr är min terapi.

har du någon hemlig dröm?
jag har aldrig fått pussats när jag har varit i skolan, typ sådär mysigt vid skåpen eller i en soffa på rasten. det har nog alltid varit en önskan jag har haft sen mellanstadiet, att få göra det.

vem ser du upp till?
förutom min mamma och amanda så måste jag verkligen säga min lillebror. han tar sig igenom allt utan att klaga det minsta. han säger inte så mycket alltid, är ganska tyst men totalt genomsnäll. duktig och bra på det mesta, förutom att prata. vilket då råkar vara en av mina bästa egenskaper. vi är ungefär varandras motsatser i många fall. jag gruvar mig lite för att behöva lämna honom när jag flyttar nästa år. han är en av de finaste personerna jag vet.

vad tror du att folk tror om dig när de träffar dig första gången?
jag har som fått för mig att folk tror att jag är ganska blåst och oskyldig. men annars tror jag att jag framstår som ganska självsäker.

hur stämmer det ihop med verkligheten?
jag tror att det är lite både och. jag är absolut inte blåst, och heller absolut inte oskyldig. utan jag är väldigt bestämt och säker. min utsida visar mig nog som ganska gullig och kanske lite blyg, men som min kompis sa så ändras det så fort jag öppnar munnen och då man pratar med mig. för hur jag klär mig och så stämmer inte ihop med min personlighet.

vad gör du alltid varje dag?
ser på vänner. så fort jag är i närheten av en dator eller i mitt rum så måste jag ha på det i bakgrunden. jag tittar nästan aldrig på det, men det måste alltid höras. vissa lyssnar på musik, jag lyssnar på vänner.

något du måste hinna göra medan du lever?
det är mycket det. men jag vill vara sådär jag dör om du inte finns nära mig-kär. och så vill jag fara till irland.

vad ser du fram emot?
som projektarbete ska jag designa och sy den balklänning som jag ska ha på mig på studentbalen. så det blir riktigt kul tycker jag. det blir en utmaning och det ska bli roligt att se hur det kommer bli tillslut. och sen ska jag till italien i början av oktober. det blir också kul!

när blir du tårögd i hjärtat?
bland det finaste jag vet är nog att ligga mitt i natten och känna en arm runt midjan och vara så nära att hans andetag känns helt varma i nacken.


ett tidningsuppslag.

tänkte bara visa er som inte läser cover det finaste uppslaget på väldigt länge. det är från septembernumret. vi struntar att det är kläderna som ska vara det viktigaste tycker jag. för ser ni bara så fint det är!

7 bilder i ljusrosa.


audrey hutchinson
jag pluggar teori och kör bil så mycket jag kan. för det börjar närma sig. och annars så sitter jag och tänker på vänstersvängar på landsväg och trafikljus i huvudet. det är som det som tar mest plats där just nu.


party tights
jag drömmer ganska mycket om att flytta också.


lauryn holmqvist
jag är sjukt pojk-kär. så jag ligger och tänker på såna här stunder då man kunde lukta på hans tröja hela kvällar och bara leva på det tills det blev morgon.


tabitha
jag har kommit på än en gång hur viktigt det är att ge människor uppskattning och komplimanger vardagligt. för när personer gör det till mig så blir jag helt megaglad så varför ska inte andra få bli det också.


lauryn holmqvist
jag längtar till helg. för jag behöver en helgalen kväll och halv natt med lite saker som är suddigt. det har varit en aning för seriöst nu ett tag.


the drifter and the gypsy
jag tänker sy så himla mycket fint. men det finns som inte så massa tid till det för tillfället. och det är så synd, eftersom jag alltid mår som bäst när jag har en ny egensydd klänning i handen. och jag har så många ideér!


lelove
jag vill kramas lite.

RSS 2.0