bredvid mig i min säng.

(ungefär bästa önskescenariot om hur en fredagsnatt kl.01.26 egentligen ska vara)


source.

bredvid mig i min säng där ligger en strax över tjugo år, lagomt rejäl och vältränad pojk-kropp.

han är en sån som är den finaste personen man vet och jag vill att han alltid ska vara så nära mig som möjligt, för i hans famn är det bästa platsen på jorden.

det är väldigt varmt i mitt rum, det är det jämt. fast vi har täcket upp till axlarna ändå, men ingen vet varför. på nåt sätt känns det väl bättre, det är bara vi två som är där under.

jag pussar honom på ögonlocken där han ligger helt stilla. 

han försöker att inte somna och jag tittar på honom så länge att han tillslut märker det och börjar le och skratta och öppnar ögonen försiktigt. ber om ursäkt att han är så trött och jag säger att det inte spelar någon roll om han vill sova.

men han kommer de ungefär tio centimetrarna som är kvar mellan oss i min smala nittio centimeters säng närmare och lägger huvudet så nära mitt på kudden att hans andetag blir helt fuktiga mot mitt ansikte. och så pussar vi varandra på munnen och på halsen en stund. 

han luktar gott och har den finaste överkroppen, såklart. så det tänker jag på hela tiden. 

vi pratar om framtiden som att det är det bästa som kan hända och längtar tillsammans på att det ska bli morgon. då har han bestämt att laga en riktigt god frukost åt mig som jag inte kan tacka nej till, eftersom han vet att jag inte brukar äta frukost egentligen.

när han säger så blir jag helt nervös i magen för att det är så fint.

det finns ingenting i våra kroppar som vill vara någon annanstans i hela världen än i min smala säng. det är väldigt trångt och nästan all vår hud tar i varandra. 

och nu lägger han sig på mig istället. så det har blivit mer plats runt oss när vi ligger som en person, precis som sängen är till för. han vilar huvudet på min axel och vi kramas i flera minuter utan att säga något. men sen sätter han sig upp lite och pussar mig ordentligt. 

så flyttar han undan min lugg från ögonen och säger: jag är som glad att jag träffade dig. och jag säger: det är jag med.

Kommentarer
Postat av: Jennie

fint skrivet. det är exakt sådär jag vill uppleva kärleken.

2010-09-25 @ 08:31:42
URL: http://sheislost.blogg.se/
Postat av: Hannan

jag vill skriva något här. men det finns liksom inga ord. för det är så fint och jag blir liksom glad för dig. ja. det är på riktigt.

2010-09-25 @ 08:52:09
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: lina

så himla fint. jag drömde också om allt det där.

2010-09-25 @ 10:18:50
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: Malin

Å, vad fint. Du är himla duktig på att skriva!

2010-09-25 @ 18:29:08
URL: http://mjar.blogg.se/
Postat av: Ellenkaramellen

åh, jag blir nästan mållös. så himla fint skrivet. sådan där fin kärlek, att det pirrar i magen varje gång man träffar någon man tycker så mycket om. ja, det är den finaste känslan. kärlek är något helt underbart.

2010-09-25 @ 21:16:04
URL: http://ellenkaramelllen.blogg.se/
Postat av: Lisa

jättefint åh!

2010-09-27 @ 19:33:06
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: amanda

En söt pojkes blogg, kanske något för dig? :) http://kanal5.se/andreaswijk

2010-09-28 @ 14:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0