lite pussar.man ligger i sin säng. han ligger på en och har ingen tröja. det är ingen hemma så tröjan ligger i soffan i vardagsrummet. den åkte av redan där. men han ligger där ovanpå en i alla fall, pussas så mycket att det bubblar i hela kroppen. då sätter han sig upp och säger att han ska till gymmet nu. då slår man med kudden på hans kropp medan han skrattar och tillslut lägger sig tillrätta och hånglar upp en sådär bubbligt igen.

lite vinglig och omedveten springer man omkring bland massa andra människor. vill bara gå fram och kasta sig i hans famn. men det är inte riktigt rätt, för man har tillsammans bestämt att sluta med det nu. men då pussar han en i pannan så det inte ska kännas allt för jobbigt och man bestämmer sig att det är bättre än ingenting.det är i en bil på uppfarten till sitt hus. han har skjutsat hem en och man sitter stilla ett tag precis som i gamla filmer. tittar på varandra utan att säga så mycket och försöker att inte tänka på att man inte hinner sova med varandra nåt i helgen. så pussas man länge. sen sliter man sig ur bilen och ser honom fara iväg.

en liten bit ut i skogen gick man ifrån alla andra och ställer sig på tå för att nå upp till hans läppar.

på sin födelsedag sitter man i hans knä och som nybliven sjuttonåring känns hans skäggstubb väldigt spännande. sen då man pussas tror man att det här är det bästa man kommer vara med om eftersom det är så otroligt fint.

en iskall natt ute på gatan. man visste inte det minsta om pojken som gjorde kvällen den bästa. knappt hans namn. men hånglade så mycket att man aldrig ville gå in där det var varmt.

en sommarkväll följer man efter honom in på toaletten där han skulle dricka vatten. så tar han ens nummer eftersom man inte har facebook även fast man vet att han aldrig kommer ringa. och sen går man närmare där han står mot väggen och pussar honom tills man känner att han vill gå.
 


man får syn på den sötaste mörkhåriga pojken man blir helt knäsvag för och inte kan sluta titta på. tog kanske två sekunder innan man visste att det var han som man ville ha ikväll. pratar och tar med honom till musiken. så dansar man och han böjer ner hela huvudet eftersom man var så oerhört mycket kortare, hånglar och hånglar tills låten tar slut.

i hallen när han kom in efter en snöstorm utomhus. kramas och lägger armarna runt hans hals. så hälsningpussas man i cirka en minut innan man låter honom ta av sig ytterkläderna.det är första sommarlovskvällen, utomhus tillsammans med typ hela staden nästan. så sa man kanske två meningar till pojken som stod framför en och var ett år äldre. sen bestämmer man sig för att sitta och mysa vid vattnet borta fran alla andra. håller händer när man går dit och är så full av lycka eftersom det är sånt här man gör när man är tonåring. ligger i gräset och pussas oavbrutet i ungefär exakt en och en halv timme innan man reser sig upp hand i hand och går därifrån.

när han skulle hem från festen knackar han på ens axel i säkert hundra år innan man reagerar och vänder sig om. får en kram och den snabbaste pussen i värdshistorien som hejdå.

sent på natten när man har pussats hela kvällen. då kommer han inte ihåg ens namn och man skrattar tillsammans och han tar tag i ens ansikte och kysser en så mjukt och perfekt att det faktiskt inte spelar någon roll.

det är nästan bara pojkar på festen. några trevliga som är roliga att prata med. men så finns det en som är sådär otroligt söt också. som är lite blyg och lång. man vill bara prata med honom. och när platserna runt bordet tar slut får man sätta sig i hans knä och det pirrar lite extra. så går det ganska lång tid och ingenting händer. men tio minuter innan man ska fara så stöter huvudena in lite i varandra. och då vandrar hans läpparna sakta upp från ens hals. och tillslut hittar de rätt. och det är de mest försiktiga pussarna någonsin.


sourses 1 2 3 4 5.

Kommentarer
Postat av: Sara

fint :*

2010-09-13 @ 18:53:17
URL: http://faeria.blogg.se/
Postat av: lina

åh vad fint. allt. jag blir varm i magen av det och måste springa och pussa på min pojkvän lite. tänk att om jag inte läst det här skulle jag ha pussat på honom en gång mindre.

2010-09-13 @ 19:27:12
URL: http://ramlad.blogspot.com
Postat av: Hannan

åh. jag vill ha någon att pussa på, jag också.

2010-09-13 @ 20:41:54
URL: http://musikpolis.blogg.se/
Postat av: Jennie

jättevackert! åh, jag vill och uppleva kärleken, pussar och allt annat som är så underbart.

2010-09-13 @ 21:00:08
URL: http://sheislost.blogg.se/
Postat av: Lina

åh, det var det mysigaste och finaste inlägget någonsin.

2010-09-13 @ 21:24:25
URL: http://killamangiro.webblogg.se/
Postat av: Helena

Härliga bilder :)Och tack! De är från vår allas kära IKEA ;)

2010-09-13 @ 21:40:33
URL: http://helenaantecknar.blogg.se/
Postat av: Lisa

det här kan nog vara ett utav dina finaste och mysigaste inlägg någonsin. åh,åh,åh.

2010-09-14 @ 00:53:07
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Anonym

du har varit med om en hel del fina pussar du^^

2010-09-14 @ 15:21:57
Postat av: Hanna

Åh så fint skrivet. Och tack så hemskt mycket!

2010-09-14 @ 16:59:25
URL: http://puttetjej.blogg.se/
Postat av: Angeliqa

Underbart vackert inlägg!

2010-09-14 @ 17:17:18
URL: http://sopnedkast.blogspot.com
Postat av: julia

smäller av vad fina bilder!

2010-09-14 @ 20:38:08
URL: http://stylebyjulia.blogg.se/
Postat av: m.

älskar bilderna.

väldigt inspirerande och fina.

2010-09-16 @ 13:49:29
URL: http://windowreflection.blogg.se/
Postat av: Malin;

'sent på natten när man har pussats hela kvällen. då kommer han inte ihåg ens namn och man skrattar tillsammans och han tar tag i ens ansikte och kysser en så mjukt och perfekt att det faktiskt inte spelar någon roll.'åh, så underbart och vackert och bara; jag blir alldeles glad i magen av att läsa allt det här. pojkar är bra fina.

2010-09-18 @ 10:41:05
URL: http://hallonte.blogg.se/
Postat av: ellen

så fruktansvärt fint.

vill också pussas.

2010-09-18 @ 23:22:28
URL: http://boomboombang.blogg.se/
Postat av: amandadesiree

har läst igenom hela ditt arkiv nu. och oj så fint du skriver. eller hela din blogg är fin. jättefin. lite som en guldgruva.

2010-09-19 @ 00:05:15
URL: http://amandadesiree.blogg.se/
Postat av: E

fint.

2010-10-26 @ 17:48:01
URL: http://chariots.blogg.se/
Postat av: E

eller lite jmer än bara fint, typ väldigt väldigt fint.

2010-10-26 @ 17:50:44
URL: http://chariots.blogg.se/
Postat av: elin

nej men jösses jag blir alldeles bubblig av det här!

2010-10-26 @ 18:17:10
URL: http://cinquantejours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0