för en stund.tänk dig en sommarmorgon när det är som varmast, och du vaknar utomhus bredvid just han som fick dig att skratta hela natten innan ni somnade. han har väldigt fina läppar och kysser helt underbart. nästan så att man aldrig vill sluta om man väl har börjat. trots att han somnade utan tröja på en filt i gräset så är hans kropp helt varm och det går att krypa lite närmare honom när man själv fryser. det är väldigt tidigt och ni somnade för bara någon timme sedan efter att ha suttit uppe och pratat hela natten om lite allt möjligt. pratat och pussats såklart.

även fast du inte har sovit mycket alls så känner du dig helt pigg, och så lugn i kroppen. han måste ha en sådan effekt bara på dig tror du. ni träffades igår för första gången och genast ville du att han skulle vara bara din en stund. det fanns många andra personer där men nej, han var det. han var fin och trevlig och kysstes ju helt underbart. du hade frågat vad han heter och han svarade med ett litet leende som sa så bra att du frågade innan han presenterade sig ordentlligt. egentligen så hade det inte spelat någon roll vad han hette eftersom det inte alls var något som las märke till eller var viktigt vid något tillfälle under kvällen alls, men det var ju en bra första replik i alla fall.

att sitta så nära varandra som ni gjorde redan från början kändes verkligen speciellt, och därför så tror du att han också förstod att det skulle vara ni ikväll. när det tog ett tag innan ni kysstes spelade ingen roll eftersom det var så självklart att det skulle hända hur som helst. okej att man får vänta ett tag ibland liksom. för när han tillslut böjde sig fram och du flyttade på hans lugg som åkte framför hans ögon så var ju de där kyssarna helt klart värt lite extra väntetid. helt mjuka och bara perfekta kyssar var det, du tänkte att han verkligen måste ha gjort det här förr.

då ni satt där i gräset så spelade det ingen roll att det var en massa andra där, för det enda som ni pratade om eller som var viktigt var ju där och satt mittemot. ni plockade små blad och grässtrån där ni satt och timmarna verkade bara flyga förbi. så snabbt att det hann bli ganska tyst och lite lugnare runtomkring. han la sig mot din kropp ännu mer och pussade längst hela halsen ända ut till axeln ett par gånger. när ingen annan var där så tog han av sig sin tröja så du kunde göra samma sak på honom.

tillslut så blev det lite för sent, eller allt för tidigt beroende på hur man ser det, för att ni skulle orka fortsätta prata. båda somnade ganska så fort där ni låg på filten i gräset. det var egentligen morgon redan då, men vem säger att man inte kan somna förens på morgonen, för det fanns ju viktigare saker att göra under natten. när du vaknar till efter någon timme så pussar du på hans bara axel igen och tänker att sånt här får aldrig sluta hända på sommaren någonsin. det finns för bra kyssar att gå miste om. 

Kommentarer
Postat av: amanda.

SKRIV EN BOK! Snälla. Jag ber dig. Åh. Det skulle vara så fint.

2011-04-19 @ 18:09:28
URL: http://baraibland.blogspot.com
Postat av: rebecka

otroligt fint och ja, skriv en bok. eller en novell i alla fall. snälla.

2011-04-19 @ 18:45:16
URL: http://novemberhimlen.webblogg.se/
Postat av: Jennie

jättefint, som vanligt!

2011-04-19 @ 20:04:18
URL: http://doublevision.spotlife.se
Postat av: lisa

vackra du och fin text som vanligt.

2011-04-19 @ 20:41:42
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0