jag tänker att lite såhär ska 2012 bli om jag får bestämma.Det är väldigt viktigt att titta framåt och ha drömmar tycker jag, och vilket bättre tillfälle finns det inte att göra så nu när det snart blir nytt år. Jag tror att man mår riktigt bra när man känner att det finns något att se fram emot och att det finns en mening med att skratta, hitta på nya saker och vara glad. Därför ska jag försöka göra så, och det här är några saker som jag skulle vilja syssla med (klicka på bilderna för att komma till källan)


Jag tänker fika hela tiden på mysiga caféer och prata om allt sånt viktigt och oviktigt, romantiskt, fint och otroligt spännande som händer!


Jag vill laga mat som jag inte har lagat förut! Hitta nya recept och prova på maträtter som känns extra roliga.


Jag tänker börja läsa mer bloggar igen, och bli inspirerad av allt fantastiskt som finns överallt. Blogga mer själv och bygga upp en finfin värld som jag kan smita in i och trivas så oerhört.


Jag vill fota en himla massa vardagsfint, så att inget tappas bort eller försvinner. Det kan finnas kvar, fastna på bild och bli så mycket roligare.
Jag tänker skriva mer! Skriva i dokument på datorn, i böcker och på små lappar. Skriva berättelser, kärlekshistorier, ord, meningar, citat, affirmationer och brev till andra sidan jorden.


Jag vill se mer film och gå på bio mycket. Se flera filmer en gång och vara glad när det kommer någon ny som verkar väldigt intressant.


Jag vill (och numera kan) bjuda hem människor till mig, inreda massor, ha fester, skratta, leka och spela spel hela kvällarna och ända in till sent på natten.

Jag hoppas på att bli galet, fantastiskt, vansinnigt kär. Så kär att det inte går att sitta still, inte vara tyst och bara känna sig så otroligt bubblig hela tiden.

Kommentarer
Postat av: jennifer

Låter helt galet fint. Speciellt det där med att bli så kär att man inte kan sitta still. Det tänker jag också bli.

2011-12-28 @ 16:09:33
URL: http://jenniferstroud.blogg.se/
Postat av: Elvira

Åh, vilket underbart inlägg! Jag hoppas att det inte gör något om jag snor idén till min egen blogg. :) Hoppas förövrigt att du får allt det där under 2012!

2011-12-28 @ 18:20:12
URL: http://youngfoolishhappy.blogg.se/
Postat av: amanda

åh, det här är fint.

2011-12-28 @ 21:11:01
URL: http://attpussas.blogg.se/
Postat av: Ida

åhh, så massa fint. hoppas det blir precis så!

2011-12-28 @ 23:03:55
URL: http://tradeskins.blogg.se/
Postat av: ellinor

Så fint och inspirerande inlägg. Önskar dig lycka till med dina drömmar!

2011-12-29 @ 16:34:47
URL: http://astimegoesby.blogg.se/
Postat av: Karoline

GOTT NYTT ÅR finaste Felicia!!!

2011-12-30 @ 11:50:36
URL: http://ikarolineshuvud.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0