balkläder.

åh mitt projektarbete är snart färdigt! jag går ju estet bild, men har valt att jobba med textildesign under mitt projektarbete. jag har sytt min balklänning och den är i princip klar nu. lite detaljer ska fixas till och så ska jag berätta om den för syintresserade ettor på skolan som har valt textil som estetisk verksamhet. men sen är mitt projektarbete färdigt! känns väldigt skönt. jag har även börjat sy en fluga som också ska sys klart, som ett litet extra.

fick min studentmössa igår också, nu närmar det sig alltså. lovely!

söta bokomslag.

jag vill bara läsa böcker som har fina framsidor, enligt mig då. gärna rosa och lite gulliga. knasig grej egentligen men det bara är så, annars tycker inte jag att det blir roligt att läsa.den bortglömda konsten att bevara en hemlighet.
väldigt söt bok som en läsare tipsade mig om, den var riktigt bra och helt perfekt till mig.fördjupade studier i katastroffysik.
bok som samma läsare tipsade mig om, den har jag inte läst än men verkar jättefin.can you keep a secret?
den har jag inte hunnit börja läsa än heller, men hoppas att den är lika söt som framsidan är.

borde vi inte pussas mer?

(klicka på bilderna)
saker som han gör.


bild source

när man lägger sig för att sova och man tror att han redan har somnat, då känner man hur varmt det blir när han kommer helt nära och sen lägger armen runt midjan och kramas så mycket att man tror att man ska gå sönder.

skriver sms som att han visste exak vad som behövdes just i den sekunden.

kommer in genom dörren med det sötaste leendet. helt blöt från snöstormen.

säger att man har gulliga händer.

tycker om att hålla om en så ofta det bara går.

man sätter sig i hans knä en söndagsmorgon, och ser att han har skrivit en liten lista på saker som måste göras. lägger till pussas längst ner men säger att den punkten är viktigast.

när man sitter i bilen tillsammans och han egentligen bara snabbt skulle släppa av en. då stannar han istället länge och man pussas och håller handen hela tiden.

låter en få känna pojklukt så länge man vill från hans axel.

håller i hela ansiktet med sina händer när man pussas. lika fint som på film.

då klockan börjar bli sent säger han att han inte vill somna om man inte somnar bredvid. då spelar det ingen roll vilken dag det är eller hur tidigt man båda ska upp för att fara till jobbet eller skolan dagen efter. det handlar om den sekunden man insåg att det inte går om nån far.

lyfter upp en och bär en sen till sängen för att lägga sig ner och pussa en på halsen.

tar upp mitten av sängen trots att han har en egen halva. tur att man själv är ganska liten.

viskar hemligheter när man kramas.

och när man åker bil eller går på bio så vill han alltid hålla handen så mycket det går. det känns som att man hör ihop då.

han kommer förbi en kvart bara för att mysa lite innan han ska bort.

och han tänker att det är vi och alla de andra, inte han och jag och resten.

(önskar att han var här på riktigt bredvid mig)

RSS 2.0