midsommarafton.

igår hade jag på mig min senaste sydda klänning, som blev färdig någon timme innan jag skulle iväg. den är väldigt ljust rosa och tyget är riktigt tunnt, så jag har fodrat den i samma tyg.


den passar så fint in i mitt rum, så jag låter den sitta uppe på min provdocka nu när den inte används.


i midjan har jag ett typ av band/rep. åh älskar sånt.


såhär såg jag förövrigt ut igår! och även fast jag verkligen är blek, så är det ljuset och min kamera som inte riktigt vill samarbeta och gör mina ben typ gråa.

stil.

såhär vill jag se ut jämt:


ballerina!


kort hår!


uppklädd!


eyliner!


rosetter!


egensydda klänningar!


fräknar!


girlie!

+en himla massa marinblått!

pretty little liars.

det har regnat konstant i två dagar nu, och det går knappt att gå utanför dörren. så jag har tittat på en ny serie istället, pretty little liars, och den är så otroligt härlig. en småfånig high school-serie med en liten anorlunda riktning, och helt supermysig enligt mig. pojkar, pussar och allt sånt som hör till finns med såklart. det kändes helt perfekt just nu. den har premiär på trean på söndag, men om man har lite tålamod som jag så går det ju att titta på internet istället.
den bästa scenen från första avsnittet kan ni titta på här.

fifi bags.

en studentpresent som jag fick var den här underbara kuvertväskan från det svenska märket fifi bags. jag har velat ha en sådan väska i flera år nu, så är superglad att jag äntligen äger en!


den är gjord i mjukaste lädret och är helt lagom stor för att rymma de allra viktigaste.


och har den finaste blå/lila färgen.


ett handskrivet tack-kort följde också med. fint!

här har sofia agardtson sin hemsida.

ett litet tips.om man som jag använder sig av färdmedlet cykel på sommaren så har jag ett litet tips åt er. ha alltid en superbillig svart filt på pakethållaren. en sån som det inte spelar någon roll ifall den försvinner, eller ifall någon skulle ta den. det är så bra, för på dagen kan man ha den att sitta på och på nätterna kan den användas när det blir kallt. jag kan inte ens räkna så många gånger jag har cyklat hem mitt i natten med filten virad runt mig, det hjälper så mycket när man är lite lättklädd. och på dagen så är det alltid någonstans man ska sätta sig, och då är en filt super att använda. (har man en svart som jag, passar den dessutom till vad man än har på sig) så ha alltid en svart billig filt på pakethållaren, den kommer ofta till användning!


hallå på er.jag har tagit studenten, åkt flak genom stan, fått ett underbart slutbetyg, sagt hejdå till min klass, tappat mitt bank- och körkort, hämtat tillbaka mitt bank- och körkort hos polisen, dansat, sytt klänningar och varit så slutstressad att jag helt glömde bort min mammas födelsedag. nu ska jag ta igen mig. hoppas allt är fint med er.

RSS 2.0