ändra på något, vibbrera på en positiv frekvens och kramas.

 
 
pic source
När jag trasslar in mig lite i mig själv tycker jag att det är så himla bra att titta tillbaka på sånt bra och viktigt jag tidigare kommit på och skrivit ner. Det kan vara grejer som jag inte hade någon aning om, men som är så nyttigt att komma ihåg. Då tycker jag om min blogg så mycket för här finns det mesta samlat så det är bara att gå tillbaka och kika lite för att bli påmind.
 
 
Det är väldigt bra att bryta vanor och göra saker på andra sätt än man brukar om man känner sig fast i vardagen. Om man vill ha en förändring måste man ju ändra på hur man gör något.
 
 
För att dra till sig så mycket bra saker som det bara går ska man vibbrera på en positiv frekvens.
 
 
Om man hela tiden gör något så slutar man fundera på sånt som bara är jobbigt. Det är bra att ha ett mål som ger något positivt när man aktiverar sig. Rensa ut garderoben för att få mer plats, gå ner på stan och leta efter något speciellt som du behöver eller kanske måla om en möbel.
 
 
Skratta är så oerhört viktigt. Komediserier är helt fantastiska för att hjälpa en på traven med det.
 
 
Vet man inte hur man ska göra något så tar man reda på det. Annars ber man om hjälp.
 
 
Det är så roligt att hitta nya ideér och vara kreativ. Pyssla, sy och kom på nya lösningar till saker som behöver ändras. Att vara kreativ behöver ju inte bara betyda något estetiskt som en tavla, klänning eller så utan kan ju vara att se på något på ett nytt sätt med nya möjligheter.
 
 
Krama, pussa och le mot människor istället för att vara arg.

bra idag.

Sandras 50's.
 
Hångelscenen i Drive.
 
Regn och åska tidigare idag.
 
Prickigt presentpapper från Lagerhaus.
 
Schmidt & Cece i New girl.
 

sommarlov.

Jag har tagit sommarlov den här sommaren, så jag jobbar alltså nästan ingenting alls utan är helt ledig. Men eftersom mina vänner är upptagna med jobb under dagarna så måste jag roa mig själv en del. Det här är vad jag håller mig sysselsatt med:
 
 
Läser böcker. Just nu läser jag Fördjupade studier i katastroffysik, har inte riktigt läst så mycket att jag har kommit in i den men tycker den verkar lovande. Har läst Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, Män är från mars kvinnor är från venus och Förnuft och känsla tidigare i sommar.
 
Hänger i parker. Jag bor precis bredvid en park när jag bor i Piteå så där brukar jag ofta vara. Lägger mig och myser i solen på en filt. Läser, affirmerar, skriver och så.
 
Morgontränar. Eftersom jag har all tid i världen hinner jag gå ut och promenera eller springa varje morgon och yogastretcha efter.
 
Tittar på repriser av Vampire diaries. TV6 har börjat om att visa Vampire diaries från början så varje morgon går reprisen av gårdagens avsnitt. Love it.
 
Går på loppis. På lördagar är det loppis här i parken bredvid mig så försöker alltid hinna gå dit en sväng varje vecka. Mina fynd jag har hittat hittills är ett soffbord, en rosettbricka och världens finaste väska.
 
Umgås med mamma. Mamma jobbar bara vissa dagar så vi brukar göra mycket saker tillsammans. Ofta dricker vi kaffe, spelar yatzy och går i affärer eller åker till seconhandställen.
 
Drömmer. Hela tiden, jämt och ständigt. Om saker jag vill ha, om framtiden, om pojkar.

ryan gosling.

från Drive, Crazy stupid love och The ideas of march.
 
Har blivit kär i Ryan Gosling så har bara sett filmer med honom senaste tiden. Det har blivit en sommargrej att försöka se så många filmer som möjligt med denna underbara man.

RSS 2.0