pilates och yoga.

pic source
 
Har hittat en ny, helt underbar kärlek: pilates. Eller egentligen inte bara pilates utan all form av träning man gör på en yogamatta. Älskar det träningssättet. Där man sträcker och tänjer på muskler, hittar lugn, balans, andas rätt, ser smidig och dösnygg ut (när man fattat grejen alltså) i alla rörelser man gör. Började träna för ungefär en månad sen och tycker att passen som innehåller pilates, yoga och tai chi är det mest fantastiska jag har upptäckt på länge. Vill göra det mest av allt hela tiden.

då det är nytt men man inte vill släppa taget, så var det.

 
 
Gör ett favoritinlägg i repris. Använder text som jag har skrivit här tidigare tillsammans med lite bilder som jag tycker om. Klicka på bilderna!
 
Jag skrattade och sa till honom att jag inte alls vet något om kärlek, jag bara hittar på.
 
Klockan var cirka halv tre på natten och han kramade mig innan jag gick ner för trappan till bottenvåningen och sen ut genom porten. Det var helt fruktansvärt kallt igen och jag hade inte nog med kläder för att inte frysa. Hade velat stanna kvar under hans täcke några timmar till.
 
Om jag fick önska mig något just nu skulle det vara att någon höll min hand en stund.
 
Även om det bara blir så att han kommer in genom ens dörr klockan 23.15 efter sin träning då man redan nästan har somnat. Kryper upp bakom en och pussar en i nacken så man vaknar till.
 
Jag vill springa runt och säga fåniga, knepiga och alldeles underbara saker som if you're a bird, i'm i bird till någon.
 
Då det är nytt men man inte vill släppa taget, så var det.
 
Men precis under halsen vid nyckelbenet ovanför bröstet ut mot axeln är det finast och det är min favoritdel på hans kropp.
 
Jag hoppas på att bli galet, fantastiskt, vansinnigt kär. Så kär att det inte går att sitta still, inte vara tyst och bara känna sig så otroligt bubblig hela tiden.
 
-Ska du redan gå upp?
Egentligen så brukar jag det eftersom han ofta sover även om min väckarklocka har ringt. Fast 8 minuter efter att jag har vaknat den här morgonen så pussar han på min axel istället så då vill jag mycket hellre stanna med honom några minuter till.
 
Ni vet sådär riktigt romantiskt i filmer när något sånt händer och det bara går riktigt sakta från när man ser hans huvud röra sig emot en, det blir helt tyst runtomkring och allt som hörs är hjärtslag? Ganska precis så var det.
 
Han plockar fram porslin på morgonen innan han far eftersom han vet att jag inte når upp dit utan en stol.
 
Åh tycker så om att bli pirrig för någon.
 
Han är hela 40 centimeter längre än mig ganska exakt, så jag nådde upp till strax under hans bröstkorg ungefär. Utanför min lägenhet så ställde jag mig på tå och han böjde sig ner och så kysstes vi en stund innan han sprang hem för att hinna sova lite. Han hade träning ganska så tidigt morgonen efter. När jag kom in så visste jag inte riktigt vad som hade hänt och kunde inte sova på hela natten. Det var för många fjärilar på samma gång.
 
Tycker magi är så svårt att beskriva eftersom det är helt osynligt men syns så starkt ändå.
 
Här finns det tidigare inlägget.

harmoni.

Kollade gamla inlägg för lite blogginspiration och hittade så mycket bra, jobbigt, fint och bortglömt här i min lilla värld. Har ändå bloggat i över tre år så det finns en del att titta igenom. Det är konstigt hur saker ändras och fortfarande känns så väldigt verkligt. Att saker förändras och att det ändå känns lika naturligt som om man tittar tillbaka och kommer ihåg hur det kändes just då, i den stunden. När man tittar på sånt som var för längesen är det otroligt hur det går att känna allt som det kändes då bara hips vips. På nån sekund är man tillbaka i känslan som var förut. Ända längst in i kroppen känns det. För mig är det fortfarande så nära och tryggt men ändå så långt bort det bara går. Nu är jag precis där jag ska vara och vill aldrig tillbaka. Har hittat en harmoni och balans som inte fanns innan, inte ens i närheten. Flyttade iväg och bort från det jobbiga, det tråkiga, det instängda och här tänker jag landa ett tag.
 

slips och fluga.

Hittade himla fina presentpåsar att vika! Så väldigt finurligt och kul. Antingen att ge bort i ex. farsdagspresent, eller att ge till sig själv. Ni hittar dom här.
 
Och titta här! En rosa virkad fluga, dör ju så fint.

RSS 2.0