men han i sig är den finaste kärlekshistorien jag kan tänka mig.

 
 
 
click for sources!
 
Här kommer några av era pirriga stunder jag fick höra om. Titta så fint:
 
Jag bad mina vänner fråga chans på honom. Jag vågade inte välja någon av mina vänner så alla fem fick göra det. Vi gick i femman. Han hade sandfärgat hår och lite sneda tänder. Han hette Martin och jag fick darriga händer när han var nära. Kallsvett och hjärtat bultade hårt. Han skickade en lapp näsa lektion. När jag gick hem den dagen. Jag trodde han skojade. Eller att det var dröm. Jag nöp mig blå den natten. Men för första gången hade faktiskt någon sagt, ja jag gillar dig och ja jag vill vara med dig. Det var svindlande.
 
Våra höftben skaver lite emot varandra men det gör ingenting för att jag vill att varenda liten cell av honom skall vidröra vid min hud.
 
Han har en blåröd kånken och drar fingrarna genom håret sådär perfekt att mina ben blir helt svaga. Han måste vara minst hundraåttiofem centimeter och hans kläder är alltid lika fantastiska. Men det allra finaste och det som får mitt hjärta att göra trettio volter är hans fantastiska leende. Åh om du bara hade träffat honom, du hade fallit direkt, precis som jag gjorde. Det enda problemet är att han inte alls faller för mig, men jag visste hela tiden att han är för fin för mig. Jag är för ful för någon så vacker som honom och ingenting gör mig så sorgsen som det. Det är egentligen kanske ingenting fantastiskt och fint kärleksögonblick, men han i sig är den finaste kärlekshistorien jag kan tänka mig.
 
Han som får mitt hjärta att stanna när han skriker mitt namn för första gången. Han är det som får mig att skratta när vi ska leka pirater och springer runt och skriker "AHHAA" som pirater gör. Han som gör mig knäsvag när han ger mig spontana kramar och pussar och sjunger blinka lilla stjärna det högsta han kan på biblioteket. 
Min brorson är två år och även den som gör att livet blev så mycket bättre.
 
I fredags räckte jag fingret åt honom och tittade överallt men inte i hans ögon för att vi är ju bara sjutton och ingenting blir som det ska när vi inte är som vi ska bli. Var arg i en halvtimme och skrek till hans bästa kompis att gå. Idag skev han till mig och sa förlåt för allting och om vi kunde ses någon dag och det var så overkligt så jag frågade om det verkligen var han så försvann han. Men efter att jag varit så arg på honom i två veckor och velat strunta i allt så tände han en liten liten gnista hopp långt där inne där jag nästan hunnit bli höstkall och där löven hunnit blåsa några varv. Han tänkte på mig. Och nu tänker jag på honom och hela kroppen känns som första vårsolen i april.
 
Vi flyttar till Berlin på fredag. Han och jag. Fast att vi inte har mycket pengar eller kan någon tyska. Jag ska skriva och han ska illustrera. I sex månader ska vi inte göra något annat än att hångla och överlåta oss själva till konsten. Det är så romantiskt att jag dör när jag tänker på det.

if you can love somebody, love them all the same. you gotta love somebody, love them all the same.

 
 
 
 
 
 
Klänning - H&M
Strumpbyxor - Lindex
Prickig scarf - Indiska

det trettonde jag önskar är att han lutar sig mot mig och frågar: du följer med mig hem ikväll visst?

 
 
 
 
pic source
 
Det första jag önskar mig är att den unge mannen som jag tycker om mest av allt möter upp mig på fredagsmorgonen vid universitetet. Jag ser honom direkt bland alla människor för han är lite längre än de flesta andra. Han har på sig träningskläder, sneakers, en sportig jacka och en träningsväska över axeln. Jag vet att han ska iväg och träna direkt, men ville bara hinna träffa honom en snabbis. Dagarna blir så bra om de börjar med honom.
 
Det andra jag önskar mig är att han börjar le direkt när han ser mig. Jag är ju i motsats till honom snarare snäppet kortare än det flesta andra, men har en marinblå kappa med sjömanskrage som inte så många andra har så han ser mig ganska snabbt också. 
 
Det tredje att han lyfter upp mig en bit då vi kramas.
 
Och det fjärde att han böjer sig ner mot mig då vi pussas.
 
Det femte jag önskar mig är att jag kan sitta och tänka på honom under hela min föreläsning som började precis när han gick och tränade. Sjalen jag har runt halsen luktar som honom så den får sitta på hela tiden.
 
här
 
Det sjätte på min önskelista är att min bästa kompis och jag bestämmer oss för att ta med våra pojkar och laga middag tillsammans den kvällen. Men innan vi gör det träffas vi alla på en eftermiddagsdrink någonstans på campus.
 
Det sjunde jag önskar är att jag uppelver att han är ännu snyggare när vi träffas på eftermiddagen än när jag såg honom tidigare på morgonen. Blir lite smått knäsvag och inser att det ofta brukar vara så.
 
här
 
Det åttonde jag önskar är att han hånglar upp mig inne i affären när vi handlar mat.
 
Det nionde jag önskar mig är att vi fortsätter hångla i soffan när vi kommer hem till min bästa kompis och hennes pojkvän. De två är så mycket bättre på att laga mat än vad vi är tycker vi. Därför överlåter vi det ansvaret till dem så vi kan fortsätta pussas tills middagen är färdig. Han är så himla otroligt bra på att hångla så jag kan som inte slita mig bort från honom just då.
 
Det tionde är att vi har en helt fantastisk kväll allihop.
 
pic
 
Och det elfte att han satt nära mig hela tiden.
 
Det tolfte jag önskar är att det känns så bra när han håller min hand. Även när jag pratar med min bästa kompis så vet jag att han finns där liksom. Ibland pirrar det till så mycket extra, tror det är när han kramar om den lite mer än tidigare.
 
Det trettonde jag önskar är att han lutar sig mot mig och frågar: du följer med mig hem ikväll visst? Jag hade hoppats att han skulle säga så för jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte fick ligga bredvid honom hela natten. Så jag börjar le och nickar.
 
Det fjortonde jag önskar är att vi säger hejdå till de andra, tar våra cyklar och cyklar hem till honom mitt i natten. Det är ganska mörkt men inte det minsta tyst ute. Det regnar en del, så vi försöker cykla så snabbt det bara går.
 
Det femtonde jag önskar mig är att vi stannar precis innanför hans ytterdörr och tittar på hur otroligt blöta vi både blev av regnet. Han skrattar lite och kramar om mig så hela jag försvinner i hans famn. Sen så pussar han mig på kinden, i pannan, på näsan, på ögonlocket och tillslut på munnen. Känner så mycket fjärilar i hela kroppen och vill aldrig att han slutar göra så.
 
pic source 
 
Det sextonde jag önskar är att jag får krypa ner bredvid honom under täcket i hans säng. Pussa honom godnatt och ligga så nära att jag hör hans hjärtslag och känner hur han andas.
 
Det sjuttonde att vi somnar tillsammans.
 
pic
 
Det artonde jag önskar mig är att då jag vaknar på natten känner jag hans arm runt min midja. Kan inte förstå hur den inte alltid har varit där.
 
Det nittonde jag önskar är att han känns så rätt.
 
Och det sista såklart att han var på riktigt.
 
Här finns min första önskelista.

chokladbollar.

Gjorde dubbel sats chokladbollar med strössel och kokos på i morse. Ska förvara det i frysen.så det håller länge. Som godis!
 
Recept:
100 gram smör
3 dl havregryn
1 dl strösocker
2 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
2 msk svalnat bryggt kaffe
 
Rör ihop och garnera bollarna med vad som känns roligt. Jag har provat rulla dem i krossat polkagodis, kokos, massa fint strössel osv.

inlägg.

Här har ni ett gäng bra inlägg från senaste veckan!
 
Peanut butter + honey milkshake recipe.
här
 
you're so sweet, you put hersheys outta business.
 
Rica.
 
6 ways to style a silk scarf.
 
Mark Shaw.
 
chicken wire pendants.

RSS 2.0