fjäril.

Beställde hem sötaste kuddfodralet med en massa fjärilar på för någon vecka sen. Gillar den verkligen och det är ungefär exakt färgerna jag tycker om mest.
 
Passar helt utmärkt i min lägenhet.

hjärtklappning.

 
 
 
Det är ganska få gånger som jag är med om något äventyr numera och saknar det så väldigt. Saknar att få berätta för er, skriva om allt pirr. Bara vara lite i en härlig bubbla av knäsvaghet och hjärtklappning. Men jag tänkte att, alla era små kärleksögonblick och braiga studer har jag ju aldrig hört om nästan, så snälla berätta för mig. Kan ni inte göra det? Vad som helst som är extra fint. Skulle bli så himla glad.

hart of dixie och new girl.

Under den här sommaren blev jag totalberoende av två serier. Sträcksåg flera avsnitt under en himla massa dagar, och när säsongerna tog slut började jag direkt om från början. Såg varje serie minst två varv, om inte mer.
 
Hart of Dixie
Fastnade på en gång när jag började se Hart of Dixie. Hela mixen av småstadsgemenskap och traditioner med en inflyttad trendmedveten och megasnygg Rachel Bilson är helt fantastisk tycker jag. Och Zoe och Wade är ju ursöta, håller tummarna genom hela säsongen för de två.
 
New Girl
Tror inte det är så många som har missat den här serien, men om nån har det - se den! Jag har aldrig skrattat så mycket förut. Knäppa och helt fantastiska Zooey Deschanel är så fullständigt underbar och söt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Sen att killarna hon bor med är så underhållande gör bara serien ännu bättre. Det var utan tvekan mitt lyckopiller i sommar.

if you forget the way to go, and lose where you came from, if no one is standing beside you, be still and know i am.

 
 
 
 
pic source laura makabresku
 
Dagens bild: den ovan, så himla fin.
Dagens låt: be still - the fray
Dagens humör: glad.
Dagens hår: mittbena och utsläppt, lite halvlockigt eftersom det har fått självtorka sen i morse.
Dagens smink: precis som alltid (mineralfoundation, rouge, ögonskugga, mascara, ögonbrynspenna)
Dagens klädsel: marinblå vippig kjol, vit t-shirt med &-märke, strumpbyxor, vagabondskor och sjömanskappa.
Dagens planer: har läst en del kurslitteratur och försökt kurera mig lite eftersom jag tror att jag börjar bli sjuk, senare ikväll ska jag till universitetet och träffa våra psykolognollor igen!
Dagens vill ha: choklad.
Dagens längtan: psykpuben i morgon! galet många psykologer från alla terminer samlade på bästa kårhuset.
Dagens tråkigaste: läsa jobbig kurslitteratur.
Dagens roligaste: det känns som en bra dag!
Dagens mat: nöt och bärsmoothie till frukost, hamburgare till lunch (med hamburgarbröd som jag har bakat, hamburgare som jag gjort själv och egengjord dressing) och lax till middag.
Dagens dryck: citronvatten och kaffe.
Dagens bok: båten i parken och kapital, rationalitet och social sammanhållning (vi läser sociologi denna termin)
Dagens tv-serie: sex and the city.
Dagens önskan: tror faktiskt inte jag önskar mig något just i dag, möjligvis att jag hade hunnit träffa och krama amanda i dag också (som har flyttat till umeå, helt fantastiskt att ha sin bästa vän här ju)
Dagens bästa: att pappa är snäll och hjälper mig med ny hemförsäkring och sånt besvärligt jag inte har tid med.
Dagens kärlek: the fray åh.

RSS 2.0