små glimtar som man inte har någon aning om när man får se.



Tänk vad en liten förälskelse kan få det att dra i mungiporna så otroligt utan anledning. När det finns någon som man inte har starka känslor för, men som ändå får det att kännas lite extra i kroppen. Någon som man tittar efter och hoppas att se, kanske bara i nån sekund. Men blir lite smånervös så man bara vill gömma sig om han tittar på en.
Det kan vara en person som man känner, eller någon helt okänd som alltid går förbi på skolan och bara får en att nästan rodna. Kanske vet man vad personen heter. Kanske inte.


bild

Men det spelar ingen roll. Det enda som spelar roll är att det är så fint, så roligt. Så levande. En extra positivitet i vardagen. Det som är kul är att det kan vara nästan vem som helst. Behöver inte alls var någon riktig söting, sportnörden, han som spelar trummor bäst i världen, eller någon annan sån där som man lägger märke till och som de flesta tycker om. Utan det kan vara den lilla charmören som förgyller varje dag, den blyga som inte vågar titta någon i ögonen eller han som bara står så otroligt fint vid sitt skåp.
Men någonting är det med vissa som bara får en att känna det där lilla pirret. Inget mer än så och man kanske inte har några riktiga drömmar eller planer på att göra någonting åt det heller. Men någon som bara finns där, då och då, och får hjärtat att kännas, knäna att röra sig utan anledning och munnen att le lite smått.
Crushes är underbara. Vardagslycka. Jag älskar det.


bild

Kommentarer
Postat av: Fanny

mer crushes i världen! fint inlägg

2009-10-21 @ 12:44:38
URL: http://magicmirror.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej :) va fin blogg du har! kolla gärna in min :) kram kram

2009-10-21 @ 13:02:42
URL: http://redghost.blogg.se/
Postat av: sandra

fina bilder:D vem är din förebild?^^

2009-10-21 @ 15:21:59
URL: http://sandralixom.blogg.se/
Postat av: Elvira

Små crushes är härliga, underbara och annat som får en att säga ord som rimmar på superlativ.

2009-10-21 @ 18:08:38
URL: http://elefantbyxor.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0