vi leker.



jag vill hitta: en minifest med ballonger! de sitter fast vid sängen, skrivbordet och på garderoben. men inte bara där utan de finns även såna som svävar i rummet och är vid taket också. ballongerna är i jättefina fäger, väldigt ljusa och absolut inte klara utan mer lite skimmrande. och det finns många, så många att de far omkring överallt när man går in. det skulle vara som kalas hela tiden då, tänk vad roligt.

vad vill du hitta bakom din dörr?

Kommentarer
Postat av: aamannnda.bilddagboken.se

jag vill hitta en stor lurvig hund, en sån som jag har velat ha hur länge som helst nu. och så vill jag att den blir ännu gladare att se mig än jag är att se den, det vill säga mer än superglad.

2010-05-07 @ 13:48:40
Postat av: jennifer,

just idag skulle nog jag vilja hitta... ett gäng fina vänner, gärna någon jag inte sett på länge & en stor smörgåstårta. sen dricker vi vitt bubbligt vin & sjunger med i sånger vi sjungit hundra gånger om tillsammans tills vi somnar i en stor hög i min säng. det hade varit fint.

2010-05-09 @ 14:50:06
URL: http://hellobenjamin.blogg.se/
Postat av: Sandra

jag skulle vilja öppna min dörr och vips så blev det tisdag och min födelsedag. bakom dörren så ska det vara grönt, somrigt och fyllt av mina fina vänner. dom ska bara finnas där och vara sig själva, fina som dom är. och kramas ska vi göra, för fint väder och kramar är nästan det enda jag önskat mig.

2010-05-09 @ 16:36:11
URL: http://happysandygirl.blogg.se/
Postat av: Märta

jag skulle vilja hitta honom med den blonda luggen och de smala benen!

2010-05-09 @ 20:15:04
Postat av: Elvira

jag skulle vilja hitta den där killen som är allt det där jag vill ha och behöver (och allt jag inte visste att jag ville ha och behöver, för den delen med). om han sedan hade en gitarr hängandes på axeln och erbjöd sig att lära mig att spela skulle jag bli extra glad.

2010-05-09 @ 21:03:32
URL: http://madaboutzooey.blogg.se/
Postat av: felicia

Jag tror att bakom min dörr skulle jag nog vilja hitta världen. För det känns lite som att jag fastnat i en bubbla. Den här bubblan känner jag ganska så väl då den i hela mitt liv hindrat mig från att se och upptäcka. Men eftersom jag alltid lyckats ta mig ut på ett eller annat sätt så tror jag nu att den är arg och aldrig vill släppa ut mig mer. Så känns det och därför vill jag så gärna öppna en dörr och hitta världen där, eller en jättestor nål så att jag kan sticka hål på denna förbaskade bubbla.

2010-05-09 @ 21:55:40
URL: http://smilefiffi.blogg.se/
Postat av: Emmapem

Bakom min dörr så finns toppen på ranneberget. Klockan är 7 på kvällen, solen är påväg ner och slänger ett orangeskimrande ljus över träden, stenarna och blommorna. Där sitter mina allra bästa vänner runt en brasa. Fille, Maiden, Matt och Ammi. Och där sitter min pojke, Daniel. Med sina bruna lockar och finurliga ögon. Någon har med sig en gitarr som går runt i ringen och alla får spela. Och jag kan äntligen spela gitarr (i verkligheten kan jag på en höjd var bor du lilla råtta). Vi grillar marschmellows och skrattar tills långt efter midnatt.

Och Daniel kysser mig.



Åh, jag måste hitta min dörr.

2010-05-10 @ 07:05:29
Postat av: g

bakom min dörr. mhm, kanske morgonsol. och äventyr. trädklättring. eller en bekväm tystnad, och långa skuggor som man kan gömma sig bakom

2010-05-11 @ 01:52:55
URL: http://sjupunktre.blogg.se/
Postat av: Jag

Jag vill hitta min drömkille att hålla armarna runt och bara känna att någon älskar mig riktigt mycket.

2010-05-11 @ 21:26:01
Postat av: H

bakom min dörr vill jag hitta en pojke med dom brunaste ögonen någonsin, hår som är trassligt och lockigt och alltid faller i hans ögon. och han ska älska mig mest i hela världen, och jag ska älska honom. och bakom dörren hittar jag också äventyr, sommaren, picknickar, festivaler, hångel och han som är med på varje äventyr.

2010-05-14 @ 22:40:11
URL: http://kanskeallt.blogspot.com
Postat av: kristina

bakom min dörr vill jag att min familj ska vara samlad. att jag bara kan få säga att jag älskar varenda en av dom. vi skulle vara i santorini i grekland och äta god mat ute på eftermiddagen, då solen börjar gå ner. vi skulle skratta och allt skulle ha varit som förr. sedan skulle alla mina vänner dyka upp. vänner som man träffar bara en gång per år och vänner som man träffar varje dag. sånna som betyder så fruktansvärt mycket. och det skulle man kunna säga till dom just där. sen skulle jag och min pojkvän gå längst stranden och se solnedgången och äta glass. le så mycket att man skulle få ont i läpparna.

sen skulle alla få vara med alla. och det skulle vara fest hela natten. och jag skulle känna mig så älskad och så trygg. och så hemma.

2010-05-14 @ 23:25:22
URL: http://melodyofyou.blogg.se/
Postat av: .

jag önskar nog mest av allt kärleken skulle stå där och väntade på mig, fråga varför det tagit sån tid för mig att komma, när jag öppnar min dörr.

2010-05-28 @ 15:31:30
URL: http://livetochalltdetandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0