kärleksbrist.

ibland undrar jag verkligen hur mycket energi jag lägger på att tänka. det måste vara ett väldigt stort antal timmar per dag. mina kognitiva funktioner kommer snart att stänga av tror jag. men, i alla fall:alla människor behöver flera olika typer av vitaminer. man behöver a-vitamin, b-vitamin och så vidare för att kroppen ska fungera. och vitaminbrist innebär då att man har brist på vitaminer, man får inte den mängd kroppen behöver. har man brist av någon vitamin så påverkas man ofta på ett speciellt sätt, kroppen reagerar då för att visa att den inte får nog mycket för att fungera som den ska.

och har man brist av en speciell vitamin så går det inte att öka dosen av någon annan och så är det bra igen, utan kroppen behöver alla de olika vitaminerna för att fungera. jag är ingen expert på sånt här, men så mycket förstår jag i alla fall.

enligt mig så borde det finnas något som heter kärleksbrist, som fungerar på samma sätt som vitaminbrist.

kroppen orkar inte med, om den inte får den kärlek den behöver. tillslut så fungerar den inte längre om den inte får den kärlek som saknas. det finns olika typer av kärlek precis på samma sätt som det finns olika vitaminer. och saknar man någon speciell del av kärlek, så försvinner inte det jobbiga bara för att kroppen får en högre dos av någon annan typ av kärlek. precis som vitaminer så behöver man alla olika för att må bra.  

jag tror att det är ungefär förklaringen till varför det är så svårt fungera riktigt bra om man saknar just en speciell kärlek, även fast man har så väldigt mycket annan kärlek i sitt liv. man behöver olika former av kärlek, och får man inte den man har brist av så är det svårt att fungera som man ska. exakt som med vitaminer. man måste helt enkelt få just den kärlek eller vitamin som kroppen behöver.

tänk om det hade varit lika lätt att lösa kärleksbrist som det är att lösa vitaminbrist. bara äta en tablett sådär varje dag och så känns det inte lika jobbigt i kroppen. det hade varit ganska bra eller hur?

Kommentarer
Postat av: V.

Fast det fina med kärlek är ju att det inte går att ersätta med någonting i tablettform. Så jag tror det är ganska bra att det inte finns! kram.

2010-11-15 @ 18:01:28
URL: http://istalletforforvirring.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Så himmla fint!

2010-11-15 @ 19:11:31
URL: http://astimegoesby.blogg.se/
Postat av: Erica

åh. du satte just ord på mina känslor. tack! jag har citerat dig på min blogg om du vill kika. kram!

2010-11-15 @ 21:06:01
URL: http://annuettbloggoffer.blogg.se/
Postat av: Sigrid

jag tror att alla känner sig lite kärlekskranka på något vis. Alla vill så mycket, men vågar så lite. Så som du sa, det är viktigt att våga

2010-11-15 @ 21:11:18
URL: http://sigridmariaa.blogg.se/
Postat av: sandra

åh, det är sånahär finafina texter som gör att jag alltid förknippar mysiga kärlekshistorier med din blogg! hihi, så himla fint. tänkvärt. kreativt. hihi.

/f.dhappysandygirl.blogg.se

2010-11-15 @ 21:20:40
URL: http://pussaripannan.blogg.se/
Postat av: malin

oh sånna piller hade hjälpt mig mycket. Men håller med V om att det är bra att det inte finns. Hade det funnits tabletter som gav oss total lycka skulle vi inte ha några mål eller längtan. Inget behov av att förändras, eller att träffa människor. Då skulle vi lika väl kunna vara döda

2010-11-15 @ 21:23:44
URL: http://brokenbird.webblogg.se/
Postat av: tandställningsfjant

oj, så jävla rätt det här var!

och så himla väldans fint!

2010-11-15 @ 23:04:00
URL: http://tandstallningsfjant.blogg.se/
Postat av: Lisa

jättefint och det hade vart så bra.

2010-11-15 @ 23:16:06
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Jenny

sv: tack, och vad fint att höra det från dig, för jag gillar din blogg

2010-11-16 @ 22:08:26
URL: http://abstraktioner.blogg.se/
Postat av: Anonym

du skriver så fint, och så har jag en fråga. vad är ms?

2010-11-30 @ 12:10:40
URL: http://fuckyeahskinnybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0