fem dagar.


pic
på torsdagen satt han bredvid mig och vi skrattade en himla massa tillsammans med hans vänner och några av mina. vi drack kaffe, öl och vin och han åt halloncheesecake. det var sådär lite nytt och lite nervöst så vi kunde inte riktigt titta varandra i ögonen. när vi for därfrån gick vi nära varandra till bilen och satt tillsammans i baksätet så passagerarframsätet fick vara tomt. han log nästan hela tiden på ett sånt väldigt unikt sätt som gjorde att ens egen kropp blev lite sådär mjuk. jag var mest tyst och kände mig lite förvirrad eftersom det inte är varje dag man inser hur fint det är att hålla handen med någon i baksätet av en bil. det är det verkligen. när vi kom fram till honom pussade han mig på det bästa sättet jag har varit med om någonsin. och de kommande timmarna fram till klockan sex på morgonen fortsatte han göra det nästan hela tiden och jag kunde känna hur helt fantastiskt gott han luktade. annars pratade vi om ganska precis allt som fanns att prata om och jag var gladast i världen att det var en röd dag dagen därpå för då är det okej att det tar cirka sex timmar att säga hejdå. jag skulle ju egentligen bara komma in en liten stund.

efter några timmars sömn och lite annat på fredagen så kom jag på mig själv med att sitta och le ganska precis hela eftermiddagen. det kändes bara så himla fint. på kvällen hade ett gäng personer samlats åter igen, men den här gången i hans lägenhet, så jag och min kompanjon för kvällen blev också bjudna dit. alla var glada, berusade och dansade. han var helt gulligt nervös och hur söt som helst. såfort han gick iväg till köket smög jag med och med en mysig godluktande omfamning och massa pussar hälsade han på mig på det bästa sättet. då vi satt i soffan längst bort på kanten och trängdes med alla andra, log jag så mycket att det nästan gjorde ont och hans skrattgropar syntes hela tiden också. ibland tittade han ner, men de där extremt söta skrattgroparna syntes ändå. en gång tittade han på mig så jag blev helt varm och så gav han mig en puss helt oförberett. det är roligt hur man kan komma ihåg en sådan kort snabb puss ungefär som att det var den finaste sekunden man har varit med om. när alla människor och all musik bara försvinner men den där sekunden, den stannar nog kvar ett tag. för första gången i mitt liv kändes det som att jag upplevde sånt som jag tidigare bara har drömt om. och det är ganska svårt att sätta ord på hur otroligt fint det var att hålla handen, pussas, kramas och mysa med sötaste pojken en hel kväll bland en massa andra människor en vanlig fredag. det var som att allt sånt oviktigt bara försvann och raderades medan det fina förstärktes och kändes mer levande än förr. visste inte att det kunde vara så.

under lördagen var nästan aldrig mina tankar närvarande på vad som hände för tillfället, utan jag var bara så glad att mitt huvud inte kunde ta emot så värst mycket annan information. den stängde det ute eftersom det redan var fullt av bubbliga och pirriga tankar som blockerade allt annat. 

på söndagen fick jag fina sms hela dagen.

måndagen var det lite varmare, och vi grillade utanför hans lägenhet på eftermiddagen. många personer var där och efter maten låg alla utslagna i hans säng och soffa och det fanns en hel hög med disk i köket. men ingen brydde sig om det utan vi åkte iväg och köpte massa gott som man brukar ha när man ser film istället. vilken film vi sen såg har jag ingen riktig aning om, men jag tror att den var svensk i alla fall. jag kommer mer ihåg hur vi satt bredvid varandra i sängen när vi tittade på den, åt godis ur samma godispåse och byggde leksaker man fick med i kinderäggen. när alla andra for stannade jag och vi låg mest och hånglade i hans säng. han lukade så gott och jag kunde fortfarande inte förstå hur något kunde kyssas så bra. när jag sa det till honom blev han ungefär lika glad som när jag sa att han hade finaste profilbilden på facebook. för det hade han. men det bästa var när han skrattade och de där skrattgroparna syntes, han såg så himla lycklig ut då. då jag for hem den kvällen fick jag låna en sjal eftersom jag skulle cykla och inte hade med mig en egen. och även fast vi inte pussas längre och det här var för flera flera veckor sen så ligger den där sjalen fortfarande kvar i min låda i hallen. fast den luktar inte så som han gör. himla synd.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

åhhh va fint!!!

2011-07-02 @ 23:26:23
URL: http://hellotheremydear.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad fint

2011-07-03 @ 00:03:56
URL: http://summerfreckles.blogg.se/
Postat av: H

Åh. Vad fint. Och så fint beskrivet.

2011-07-03 @ 11:20:56
URL: http://behindyourlacecurtain.blogspot.com
Postat av: anna,

SV; det är himla mysigt där faktiskt.

& du skriver så bra,har du alltid gjort & skrattgropar är nog bland det finaste som finns!

2011-07-03 @ 12:56:40
URL: http://rundaord.blogg.se/
Postat av: adina

det är såna här grejer som får mig att tro på kärlek fast jag inte borde; jättefint skrivet gull!

2011-07-03 @ 15:49:06
URL: http://ifyouleave.blogg.se/
Postat av: Jennie

åh. fantastiskt bra. helt underbart.

2011-07-03 @ 18:27:48
URL: http://doublevision.spotlife.se
Postat av: lisa

så himla fint.

2011-07-03 @ 23:39:21
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Ellen

Fint skrivet och underbart med kärlek!

2011-07-04 @ 02:54:35
URL: http://vardagligheten.blogspot.com/
Postat av: Frida

Så himla, himla fint skrivet!

2011-07-04 @ 12:19:18
URL: http://svartasvalor.blogg.se/
Postat av: rebecka

sv; ja, visst är han!



åh du skriver så himla fint!

2011-07-04 @ 13:07:15
URL: http://gbgregn.webblogg.se/
Postat av: Tonje

Åh det finns nog inga bättre moments än när man är med killen som får en att vilja leva till hundra procent. Fast det är aldrig så okomplicerat att man lyckas få kärleken att bestå om man inte är trettio bast och inte orkar dryga omkring och leta längre. För nu flyttar han 100 mil för att starta ett nytt liv

2011-07-04 @ 19:14:43
URL: http://tonjeworld.blogg.se/
Postat av: Anna

Det här var nog det finaste jag läst på länge. Och tack, fina du!

2011-07-05 @ 20:28:00
URL: http://kreativitet.webblogg.se/
Postat av: Miranda

åh gud vad fint. åh.

2011-07-05 @ 23:04:19
URL: http://mirandamorgonvind.blogg.se/
Postat av: elin

väldigt väldigt fint.

2011-07-07 @ 22:00:22
URL: http://cinquantejours.blogg.se/
Postat av: Nadja

trevlig blogg och fint skrivet, hit kommer jag igen.

2011-07-08 @ 02:07:47
URL: http://zoologischer.blogg.se/
Postat av: Beatrix

vilken fin liten historia.

2011-07-08 @ 17:44:18
URL: http://beatrixmix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0