knäsvag, bubblor, förälskelsepirr och fjärilar.

bild härifrån.
jag tycker att det är så otroligt fint att det går att bli pirrig och knäsvag lite var som helst vid helt knäppa tillfällen. det spelar inte det minsta roll hur och när utan kan plötsligt hända bara på direkten. en sån här vardagslycka som känns så bubblig även om man var ledsen eller bara vanlig innan det hände.
kan vara att någon väldigt söt tittade lite extra, eller kanske log så att man som smälte lite grann. ibland är det helt främmande personer och sen påminns man om det skulle bli så att man såg den personen igen. på bussen är det riktigt pirrigt och roligt att hitta någon gullig som det går att se på lite i smyg. åh tycker så om att bli pirrig för någon.

en kväll hade jag pratat med en så himla mysig pojke i flera timmar lite överallt på ett helt lagomt stort och livligt ställe en lördagkväll. vi satt i en soffa i hörnet precis vid baren under ett djupt fönster där man endast kunde se personers fötter på de som gick förbi och då jag inte var beredd alls så böjde han sig fram och kysste mig i kanske två sekunder. ni vet sådär riktigt romantiskt i filmer när något sånt händer och det bara går riktigt sakta från när man ser hans huvud röra sig emot en, det blir helt tyst runtomkring och allt som hörs är hjärtslag? ganska precis så var det. blir så tagen av någonting att det inte riktigt är möjligt att säga nåt alls på ett tag efter. det är så fint eftersom det inte går att stoppa utan händer bara sådär när man inte är beredd det minsta.

Kommentarer
Postat av: jenny

så himla, himla fint. jag är nästan glad att såna stunder inte händer hela tiden, för då får man liksom tid att uppskatta dem mer när de väl inträffar.

2012-02-01 @ 21:58:30
URL: http://imagic.blogg.se/
Postat av: hannah

åh, så himla fint det här var alltså. åh

2012-02-02 @ 10:48:48
URL: http://coffeeworld.blogg.se/
Postat av: Lisa

åh vad fint!

2012-02-04 @ 22:20:33
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: hanna

Vardagslycka är det bästa.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0