sol, pussar, sommar och sånt.


bild source.
jag vill ha bubblor. bubblor! såna i hela kroppen som inte försvinner. och allt som är fint med pojkar. massa mys och pussar jämt. någon som pussar överallt nästan hela tiden och hånglar upp mig bakom en jacka i hallen och i trapphuset. som tar min hand och kramar om den då och då för att försäkra sig om att den fortfarande är kvar där. jag vill ha kärlek och närhet med någon fantastisk och speciell. jag vill sitta och se snygg ut i en båt bredvid en fin bar överkropp mitt i sommaren.

jag vill springa runt och säga fåniga, knepiga och alldeles underbara saker som if you're a bird, i'm i bird till någon. åh det finns så mycket som jag vill. vad vill ni?

Kommentarer
Postat av: anna

tycker det du beskrev lät rätt så fint & som något jag också skulle vilja. fina pojkar som håller en i handen & hånglar upp en i trapphuset är ju nästan det bästa som finns!

Postat av: Jennie

jag vill också ha det.

2012-01-11 @ 20:38:17
URL: http://makeitmatter.papper.fi
Postat av: Pauline

jag vill bara ha precis som du skriver, therese. du beskriver alltid på sånt där bra och mitt-i-prick sätt.

2012-01-11 @ 20:43:34
URL: http://rememberpauline.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har hittat det du beskriver. Fast multiplicerat med femtontusen. Sådär så att man tänker att man vill spendera hela livet tillsammans, varje dag och varje natt. Jag önskar bara att vår tid är nu. Det är den inte och det tär på mitt hjärta.

2012-01-11 @ 21:06:55
Postat av: Elvira

Jag vill precis det du skriver. Och jag vill tillåta mig själv att vara mottaglig för det. Att vara öppen för chansen att vara fånigt glad och impulsiv.

2012-01-12 @ 10:41:23
URL: http://youngfoolishhappy.blogg.se/
Postat av: Lisa

det skulle jag också vilja.

2012-01-18 @ 16:46:21
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0