pirrig som bara den.

pic source.
ska flytta till min första riktiga egna lägenhet på lördag och jag håller på att spricka och gå sönder för att jag längtar så otroligt mycket. visste inte att en etta på tjugofem kvadrat kunde få det att kännas så.

tisdagsdejt.

ni har nog inte fått se min absoluta favoritklänning än! känner mig så bra och fantastisk och allt i den. nu ska jag iväg och laga mat med finaste soldaten. hoppas allt är bra med er också, puss.


halva marinblå, havla vit. hög urrringning fram och vippig kjol.


djup rygg med silverdragkedja.


klänning
- sytt själv.
skor - gamla från eurosko.
tygpåse - carlings.
guldarmband - nittonårspresent.
nagelack - hong kong, mavala.

han flyttar undan mitt hår och pussar mig på halsen när jag diskar.pic.
han går till jobbet i soldatuniform och spelar gitarr i soffan.


pic.
han plockar fram porslin på morgonen innan han far eftersom han vet att jag inte når upp dit utan en stol.


pic.
han är riktigt fin.

fantastiskt.

jag har inte sett något ur idol alls i år förrän i fredags lite halvt (bara innan 21.00 då criminal minds började såklart) och det här var jag då inte bredd på. så helt fantastiskt alltså! mitt sällskap fick höra mig nästan hysteriskt påpeka hur otroligt snygg hon var hela kvällen ut, kunde som inte släppa det. bara underbart alltihop.


happy.kom bara på hur fint det är att 143 personer har hittat till min blogg och ville stanna kvar. blev så glad. som på bilden här av mig och emil från våran klass examensutställning i våras som amanda har tagit.


jag ville stanna kvar och inte cykla hem.

han frågade om jag ville ha något att dricka när jag satte mig ner i soffan. jag frågade vad han kunde erbjuda men att det inte riktigt spelade någon roll.
-vill du ha nyponsoppa?
vi gick till köket och han hällde upp den sista nyponsoppan som var kvar i ett glas och sträckte mig den med gulligaste leendet.
-du var längre förra gången vi sågs känns det som.
jag förklarade att jag hade haft klackar på mig då och att jag alltid blir kortare så fort jag inte har några skor på mig. eftersom han var ungefär hundraåttioåtta centimeter lång blev det en ganska stor längdskillnad mellan oss när vi stod där på golvet precis mellan köket och vardagsrummet. fast det var rätt gulligt tycker jag.

vi pratade om den förra gången vi låg i hans säng och jag kom ihåg hur kul det var då han visade mig sina bilder han hade fotat. den här stilige unga mannen är väldigt duktig och jag blev imponerad. det var mitt i natten och vi hade precis kommit in efter en lagom lång cykeltur under en ruskigt kall natt. han frös så oerhört och bad mig hålla om hans midja så mycket jag kunde när jag satt där bak på pakethållaren. det var helmysigt och lite extra fint sådär, ni vet?

den här fredagen pratade vi ganska mycket mer än den första gången. då hånglade vi mest. nu så kunde jag förstå mig på honom lite bättre, vi sa så mycket som inte bara var utfyllnad. som med kärlek till exempel, sånt måste man prata på riktigt om för att det ska gå att hitta in i någon eller åtminstone vara påväg dit.
-du är gullig när du pratar om kärlek.
jag blev rätt tyst när han sa så och då vi låg i hans säng och pussades var han så söt att jag kunde sitta och titta på honom och inte riktigt följa med i vad han berättade ett litet tag. han hade mörkt hår, lite vilsen blick och finaste ansiktsdragen, som ungefär tuff men ändå mjuk. det var lätt att bli distraherad.

hans lägenhet var ganska stor för att bara rymma honom och jag vandrande omring och pratade lite för högt för att vara mitt i natten under tiden. han kom fram och la sitt finger mot min läpp och pussade mig så fort han tog bort det. vi gick tillbaka till hans säng och han låg utan tröja ovanpå täcket. blev lite knäsvag och insåg inte riktigt hur många timmar som hade gått.

jag satt på kanten i hans säng och han höll om mig lite försiktigt.
-jag ska cykla hem nu.
han följde mig till hallen och böjde sig ner medan jag stod lite på tå. klockan var cirka halv tre på natten och han kramade mig innan jag gick ner för trappan till bottenvåningen och sen ut genom porten. det var helt fruktansvärt kallt igen och jag hade inte nog med kläder för att inte frysa. hade velat stanna kvar under hans täcke några timmar till.


lite av det bästa nu.universitetssittning med fin klänning och höga italienskor. pussar på morgonen. hallon och vaniljfil. sex and the city. egenbakad morotskaka. gentlemen. en hundranittiofyra centimeter lång tjugoettåring. bo och bestämma själv. egen lägenhet 25:e november. klädställning med klänningar. tacopaj. päronlakritstuggummin. fest när som helst. nagellack i olika färger hela tiden. långt hår.sova borta en tisdag torsdag eller måndag. mysdagar. vin i finaste förpackningen. umeå. sitta på bibliotek hela kvällen och vara helt själv. ljusblå vanilj och äpple-body lotion från hm (billig och fantastisk). när människor är så extremt underbara mot varandra. porslin från röda korset. goda gärningar. dubbelsängar och för lite täcke. cykla sjutton minuter åt andra hållet från mig och längta mer och mer för varje minut närmare man kommer. rosa tandborste.

RSS 2.0