jag tänker att lite såhär ska 2012 bli om jag får bestämma.Det är väldigt viktigt att titta framåt och ha drömmar tycker jag, och vilket bättre tillfälle finns det inte att göra så nu när det snart blir nytt år. Jag tror att man mår riktigt bra när man känner att det finns något att se fram emot och att det finns en mening med att skratta, hitta på nya saker och vara glad. Därför ska jag försöka göra så, och det här är några saker som jag skulle vilja syssla med (klicka på bilderna för att komma till källan)


Jag tänker fika hela tiden på mysiga caféer och prata om allt sånt viktigt och oviktigt, romantiskt, fint och otroligt spännande som händer!


Jag vill laga mat som jag inte har lagat förut! Hitta nya recept och prova på maträtter som känns extra roliga.


Jag tänker börja läsa mer bloggar igen, och bli inspirerad av allt fantastiskt som finns överallt. Blogga mer själv och bygga upp en finfin värld som jag kan smita in i och trivas så oerhört.


Jag vill fota en himla massa vardagsfint, så att inget tappas bort eller försvinner. Det kan finnas kvar, fastna på bild och bli så mycket roligare.
Jag tänker skriva mer! Skriva i dokument på datorn, i böcker och på små lappar. Skriva berättelser, kärlekshistorier, ord, meningar, citat, affirmationer och brev till andra sidan jorden.


Jag vill se mer film och gå på bio mycket. Se flera filmer en gång och vara glad när det kommer någon ny som verkar väldigt intressant.


Jag vill (och numera kan) bjuda hem människor till mig, inreda massor, ha fester, skratta, leka och spela spel hela kvällarna och ända in till sent på natten.

Jag hoppas på att bli galet, fantastiskt, vansinnigt kär. Så kär att det inte går att sitta still, inte vara tyst och bara känna sig så otroligt bubblig hela tiden.

studentjulklapp.

bästa och billigaste julklappen i år blev egengjord kola.

att ge bort i små söta påsar.
hallonkola, apelsin och chokladkola, gräddkola och pepparkakskola (som inte smakade nog mycket pepparkaka dock)
hallonkolan blev godast. använde det här receptet.
hoppas att ni haft en underbar jul alla fina.

bra.

affirmationer.


korsstygnsmönster.

och att jag äntligen har fixat internet i min första egna lägenhet (inget mer inneboende eller studentkorridor) att jag klarat min första tenta, skrivit en andra och dejtat min fina 1,94 långa soldat i två månader nu (även fast han flyttar till halmstad på måndag så vi måste säga hejdå i helgen)

RSS 2.0