mysig och roligt.


Jag har köpt en sån fin tidning om korsstygn!


Du kan göra så himla mycket med korsstygn, speciellt som dekor, och de visar exempel på tavlor, kuddar och allt möjligt.


Nåldyna.


Det finns så många fina mönster man kan använda, som lite olika former på nycklar.


Och allt är sådär pastelligt och underbart.


Jag älskar att handsy, tycker det är så avslappnande. Och korsstygn sydde jag hela tiden när jag var liten. Blir en helt perfekt grej att sysselsätta sig med på kvällarna nu till hösten.

rosett.

pic source.
Helt galet vilka fina pojkar det finns här, och de är ju överallt. På ICA, i stan, i beteendevetarhuset, på campus och på alla de massa uteställen som finns. De pratar skånska, göteborgska, stockholmska, norrländska och alla de andra dialekterna där emellan. Kommer man från en liten stad som jag gör är man inte riktigt van sånt. Det är så fantastiskt alltså!
Om man har tur så träffar man såna pojkar som är riktigt trevliga också, exempelvis en lång snygg fotograf med sötaste mörkbruna pojklockarna och gulligaste leendet. Som skjutsar en på pakethållaren mitt i natten och vill att man kramar om hans midja så mycket som möjligt eftersom det blev så fruktansvärt kallt just då.
Pojkar som får en att känna sig så varm och speciell, även om det bara är en liten stund. Som kramas i flera mer sekunder än man brukar och pussas på kinden och halsen så man blir helt knäsvag. En sån pojke ska man ta vara på så mycket det bara går eftersom det inte är alla som får det att kännas så fint. Ja, jag gillar Umeå helt enkelt.

pussplatser.

Det går ju faktisk att pussas nästan var som helst, vilket är bäst i världen tycker jag. Men jag tänkte ut 23 platser som känns lite extra fina just idag.
pic source.

1. Mitt på dansgolvet då all musik nästan blir tyst även fast den fortsätter spelas.

2. I hans knä vid sitt eget köksbord på sin födelsedag.

3. På en trottoarkant en festivalnatt.

4. I hallen på morgonen då han precis ska fara. Och fåe varmaste kramen före det dessutom.

5. På en utomhusfest en liten bit in i skogen.

6. Genom ett galler på gatan.

7. I en 90 centimeters säng.

8. Precis utanför sin port till trappuppgången.

9. På sista dagen av första året på gymnasiet i gräset.

10. I baksätet av en bil.

11. Utanför skolan en varm sommarnatt.

12. Efter flera timmar av prat och skratt och mys i hans säng kl 05.20 på morgonen.

13. I hans knä i soffan.


source.

14. Bland tusen par skor utspridda i hallen.

15. Som geisha utomhus en fredagskväll.

16. På en bänk i stan en ganska lång stund.

17. I duschen.

18. Vid ytterdörren när den nästan är stängd och man är på varsin sida.

19. På kanten i fotänden av sängen.

20. När man sitter på golvet och lutar sig mot en fotölj, soffa eller liknande.

21. Ute i regnet.

22. I vardagsrummet då man tittar på vänner.

23. Precis innan man lägger sig i sängen.


source.


drömmar.


source.
Hejsan. Under min första Umeåpromenad idag så har jag tänkt mycket på sånt här med drömmar och mål man har i sitt liv. Just nu sitter jag här på mitt rosa överkast i min säng på femte våningen och imorgon ska jag påbörja min sex år långa väg för att bli legitimerad psykolog. Då jag fick diagnosen MS för ett och ett halvt år sedan så trodde jag att nu var allt förstört och över, mina drömmar och mål spelade ingen roll längre. Fast jag lärde mig snabbt att det inte alls var så, och trots min sjukdom så kunde jag fortfarande satsa på det jag ville. I juli kom jag in på psykologprogrammet i Östersund och sen i augusti kom jag in på mitt förstahandsval i Umeå. Jag hoppas och önskar att ni alla har drömmar och mål i era liv, lova mig att ni alltid drömmer! Det finns nog inget mer spännande, läskigt, roligt eller skrämmande på en och samma gång som att tillslut nå ett av sina mål och inse att man faktiskt är precis där man bara har drömt om tidigare.

RSS 2.0