lite 80-talsdisco.


haha åh kommer ihåg när jag såg den här videon då jag var liten. tyckte den var så himla fin och allt sånt där. fast ändå, själva ideén är ju rätt kul faktiskt. lite fredagspepp för er som behöver det!

sjutton år.

i tre år nu har jag och min bästa vän amanda alltid haft en gemensam födelsedagsfest eftersom vi fyller år så nära varandra. det här året så glömde dels amanda sin kamera hemma och jag råkade radera alla bilder jag hade på min kamera av misstag. fruktansvärt alltså, det finns inga bilder. men vi kan titta på hur det var första året, när vi hade våran sjuttonårsfest istället. det var precis på min sjuttonårsdag var en av det finste kvällarna jag har varit med om.


vi var supernervösa innan för tänk om det knappt skulle komma nån ju.


men det gjorde det såklart, en himla massa folk.


det var lite av en trend att ha tema på sina fester den våren. vi hade svartvitt som tema.


de stod så fint och sjöng för oss också.


emil och jag.


alla var pepp!
dansade gjorde vi också.
amanda och patrick.
jag och angelica.


bästa kvällen!

en puss i nacken.


pic

det finaste måste vara att ha någon som rör i en när man är som vanligt. kanske när man sitter och fikar, eller när man åker bil. precis då man vaknar eller sekunderna innan man somnar. då man gör något så enkelt som att bara sitta så nära att man tar i varandra eller att man tar i varandras händer. veta att man kan känna hans kropp ganska precis då man vill.

att få använda orden pojkvän och min efter varandra i en vanlig mening.

gå på stranden, på stan, på skolan eller var som helst när man går och helt plötsligt stanna upp precis då man vill och börja hånga för att man känner för det.

när man måste lära sig hur buddhister ser på döden, lära sig ett tal om affirmationer, skriva ett psykologiarbete om autism och räkna en himla massa matte c tal och kan se fram emot att han kommer och sover med en på kvällen. även om det bara blir så att han kommer in genom ens dörr klockan 23.15 efter sin träning då man redan nästan har somnat. kryper upp bakom en och pussar en i nacken så man vaknar till.

att få längta efter honom hela tiden.


pic

ligga i sängen och se på en film tillsammans, och han håller om en och stryker på axeln och i håret så man ryser och blir helt pirrig inombords.

när hela sängen luktar som honom. och det luktar ju helt underbart såklart eftersom pojklukt är bland det finaste som finns. så även om just han inte sover där bredvid så luktar det ändå det bästa i världen och man inser hur tur man har som får uppleva det väldigt ofta.

att känna trygghet i att så fort man ska göra något så har man en dejt. om man ska och fika hos mormor eller äta middag hos sin pappa. det är som självklart att man far båda två bara.

då man börjar känna att hans säng är ju lite som sin egen eftersom man spenderar ungefär lika mycket tid där som i den som står i sitt eget rum.

att få höra en himla massa fina saker som han säger. eller som han visar att han känner. för en del personer har ju lite svårt för att uttrycka sig med ord men då får man titta på handlingar istället. för det kan ofta vara mer effektfullt än att bara berätta vissa saker. det bevisar som mer att det är på riktigt tycker jag. men att han säger att han tycker om en eller att man är väldigt söt uppskattas ju också. 

när man dansar och han håller en så nära det går och man kan bara mysa lite en stund.

att det går att ha en speciellt ansikte på personen man har när man dagdrömmer. som finns med i planerna för framtiden. 


pic

då han inte har någon tröja på sig.

om man skulle vara ifrån varandra lite längre än vanligt och han säger: kan du inte komma hem nu. det blir som så jobbigt annars. men sen är snabb och lägger till: men jag vill att du ska ha kul såklart, du är bara extremt efterlängtad.

när han pussar en i pannan, eller på halsen. och då det enda man gör i flera timmar är att hångla.

ja det finns mycket man skulle uppskatta.

hårlängd.har verkligen insett hur mycket mitt hår har växt sen jag hade det ganska kort för typ 1,5 år sedan. det här med hår är ett sånt löjligt problem tycker jag egentligen, men ibland är det så svårt att veta hur man vill ha det. Jag har alltid tänk att jag vill klippa av det igen eftersom jag trivdes så bra i lite kortare längd. men då trivs jag så bra nu också när det är långt. jag vill som kunna ha båda, från en dag till en annan. tycker det är som så enkelt med långt hår eftersom det bara kan självtorka och ändå se bra ut, som i alla fall mitt hår inte kunde när det var kort. då behövde man alltid ordna det så mycket och sånt kan ju vara lite småjobbigt ibland. håller nog kvar i det långa ett tag till tror jag.

det räcker med vinter.


usch och fy för vintern känner jag nu. det får vara nog alltså, orkar inte med det längre. det är fortfarande kallt och jag vill bara ha bort all snö nu på en gång. hatar norrland så mycket vid den här tiden, för jag for nog vänta till mitten av april för att få vår. jag ramlar så mycket för att det är så halt på vägarna. det är så pinsamt jämt då man går helt själv och inte har nån att skratta om det med. jag vill bara att det ska vara varmt och skönt när man kliver ut genom porten på morgonen och går till skolan. då man kan cykla helt barbent och tycka att de fläktar så skönt. tänk då man kan sitta och hänga i parker och blåsa såpbubblor. det är ju så mycket roligare än att frysa hela tiden. och såpbubblor är ju så fint. sånt där enkelt som gör att man blir så himla glad. åh jag längtar så mycket tills det blir varmt. just nu känns det som evigheter dit. sitter med en filt här hemma så fort jag sitter still. vill så mycket sitta på den där filtet utomhus istället. vara på gräset och ha picknick på kvällarna med de allra finaste. sitta och skratta och njuta tills man inte orkar nå mer. inte behöva tänka på någonting alls egentligen. och speciellt inte på att frysa. önskar mig bara lite värme som finns någon annanstans än i en bastu just nu. bra det hade varit alltså.

tv-pojkar.

matt från the vampire diaries är lite av en sån pojkvän jag vill ha mest av allt tror jag.


min första, och enda, kändisscrush fick jag när jag var cirka tolv år. scott i higher ground såklart.


finaste chase från house. hans accent gör nog mycket för honom, men alltså så söt han är.


reid från criminal minds, charmigare än så finns nog inte.


han är nu med i off the map, men jag älskar honom mest som matt i friday night lights.

födelsedag.


sources 1 2 3

idag fyller jag 19 år och tråkigt nog så firar jag det nästintill ensam eftersom jag har varit väldigt sjuk i går/i natt. inte roligt alls! mest av allt skulle jag bara vilja få en massa balonger, skratt, tårta och inget ont i magen just nu, då hade det varit en riktigt fin födelsedag. men! vi har min och amandas 19-årsfest att se fram emot på lördag!

när man hade tänkt gå hem.


pic här.

man har ungefär två sekunder på sig. kanske tre om du är riktigt modig och under den tiden måste du bestämma dig om du ska våga, för efter de där två-tre sekunderna är det ofta försent.

för helt plötsligt ar tillfället borta, eller så blir det bara inte av.

det blir minst smärtsamt om du gör det fort. för ju längre tid man tvekar och väntar desto värre, det gäller att inte tänka utan bara göra.

så när jag verkligen inte ville gå hem fast stället vi var på stängde, då gällde just det, att göra och inte tänka. ett gäng killar lite längre bort var perfekt.

innan två sekunder var över måste man vara påväg dit bort, trots att man kanske inte vet vad man ska säga. sånt löser sig.

det som är bra med ett killgäng är att om de är ett par stycken så vågar de prata mer än om man bara går fram till någon ensam. och som sagt, de löser det där med pratet. att säga hej brukar vara en bra början och sen så ordnar det sig oftast, i alla fall om det är ett par trevliga pojkar man gick fram till.

har man tur så finns det en sån där extra fin pojke där bland alla andra. en blond, lång med ett väldigt gulligt leende och söt utstrålning.

han hakar genast på tanken att man ska göra nåt mer nu när stället stängde och ber en att följa med när han ska hämta sin jacka. så då tar man hans arm och drar med honom mot garderoben.

under de tio minutrarna i kön hann man lära sig mycket om den här främmande unge mannen. blivande idrottslärare, två år äldre än en själv, relationshistoria och annat sånt där som kan vara kul att veta.

när man står och lyssnar på honom så är det svårt att riktigt förstå hur man kunde möta någon så fin, så otroligt oväntat och så väldigt snabbt. bara för att man bestämde sig för att man inte ville gå hem tio minuter tidigare.

sen promenerar man ute i iskall kyla. fortsätter prata om livet och allt sånt som kan ta flera veckor att lära sig annars. vi snabbspolade helt enkelt.

och vilken gentleman skulle han vara om han inte la armen om ens axlar när man frös.

det var så konstigt att man fick möta en sån där pojke man alltid har drömt om.

att han faktiskt fanns där på riktigt, och att det var just mig han höll om. en sportig, söt, charmig, lite blyg och extremt vältränad tjugoårig ung man.

tänk att det går att träffa en sån bara för att man under de där två första sekunderna bestämde sig för att vara lite modig.

precis då jag skulle fara lite senare, log han finast i världen och kysste mig hejdå.

RSS 2.0