såhär ligger det till just nu.LIVET
är stressigt och lite smårörigt. jag planerar min tid ganska så exakt för att kunna lägga min energi på saker som måste klaras av och göras. försöker att vibbrera på en positiv frekvens och affirmera hela tiden för att fortsätta hålla mig glad.

SKOLA
det är tre veckor kvar till betygen sätts, så det betyder hårdkörning tills dess. jag läser tre kurser utöver, och ska fixa mvg i allt i min kursplan det här året. alla utökningar jag läser, engC, psykologiB och etik och livsfrågor behöver jag tack och lov bara få g i. (fast jag har varit ännu mer ambitiös så jag kommer få högre betyg än det ändå) den sistnämda kursen är en kurs på 100p som jag har haft ungefär en och en halv månad på mig att läsa. som ni säkert förstår är skolan nästan det enda som måste fokuseras på i mitt liv just nu.

KÄRLEK
hihi, kanske lite pussande.

SJUKDOM
märker inte av min ms ens lite, glömmer typ bort att jag har den. har varit på alternativbehandling hos min kinesiolog och numera kan jag därför sova, tro det eller ej! så jippi för det liksom, äntligen får jag hela nätters sömn.

BLOGG
skulle så gärna vilja ha tid till den också, känner ibland hur jag bara vill skriva en himla massa inlägg och blogga hela tiden. men, tid och ork kommer lite ivägen. så när saker lugnar ner sig lite blir jag mer aktiv här.


Kommentarer
Postat av: Mikka

Känn ingen press! Vi kommer vara kvar här och vänta tills du har tid att skriva dina fantastiska inlägg igen :)

2011-05-08 @ 12:05:20
URL: http://mikkamagnusson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Puss!

2011-05-08 @ 12:41:22
URL: http://benjaminochjag.blogg.se/
Postat av: Pauline

"hihi, kanske lite pussande". åh!!

2011-05-08 @ 12:54:21
URL: http://rememberpauline.blogg.se/
Postat av: Bodypalace

fin blogg :)

2011-05-08 @ 13:46:57
URL: http://bodypalace.blogspot.com
Postat av: lisa

vi stannar kvar här! och kärlek låter spännande hihi! kram

2011-05-08 @ 14:10:41
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Åh, the Secret? Det här med att vibrera på en positiv frekvens är ju inte alltid det lättaste, men visst fungerar det? Jag trodde att det bara var larv först, men jag blev helt fascinerad när jag insåg att det faktiskt kan fungera.

2011-05-16 @ 11:54:40
URL: http://regnsjuk.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0