det som var.

I december förra året skrev jag ett inlägg om hur jag ville att 2012 skulle se ut. Tänkte titta efter om det blev som jag hade tänkt mig.
 
"Jag tänker fika hela tiden på mysiga caféer och prata om allt sånt viktigt och oviktigt, romantiskt, fint och otroligt spännande som händer!"
 
 
Under året har jag väldigt ofta suttit på caféer. Har pluggat många gånger eller diskuterat världsproblem, kärlekhistorier och böcker. Det blir så himla mycket roligare att göra såna saker när man är på ett mysigt fik med en kaffekopp. På bilden har vi Sabina och Sanna.
 
"Jag vill laga mat som jag inte har lagat förut! Hitta nya recept och prova på maträtter som känns extra roliga."
 
 
Jag har varit riktigt duktig på att laga ny och god mat, tycker det är så himla kul att hitta nytt. Här och här har ni två favoritrecept. Har insett hur mycket godare och bättre det är att äta egengjord mat, då blir det inga konserveringmedel eller andra konstigheter i. Mamma bjöd mig på nikkaluoktasoppa i somras och jag tyckte om den så mycket att jag åt den nästan hela tiden efter det. Har ingen aning om hur många gånger jag har gjort den under hösten alltså, så gott.
 
"Jag tänker börja läsa mer bloggar igen, och bli inspirerad av allt fantastiskt som finns överallt. Blogga mer själv och bygga upp en finfin värld som jag kan smita in i och trivas så oerhört."
 
Jag vill verkligen blogga så himla mycket, men det blir som inte riktigt så ändå. Hade önskat att jag hade gjort det mer under året för jag älskar min värld här där det bara är jag och ni. Men på nåt sätt så blir det som ändå inte att jag prioriterar det över annat. Det är något som jag hade som utgångspunkt redan innan jag började blogga överhuvudtaget, att det här är något som aldrig ska vara ett krav. Jag finns här när jag har något jag vill berätta och det finns tid helt enkelt, och så kommer det nog få vara.
 
"Jag vill fota en himla massa vardagsfint, så att inget tappas bort eller försvinner. Det kan finnas kvar, fastna på bild och bli så mycket roligare."
 
 
 
 
 
 
 
Att fota mycket vardagsfint gick lite i perioder under året, ibland gjorde jag det jämt och ibland nästan aldrig. Bilderna ovan är några stycken som jag tycker extra om.
 
"Jag vill se mer film och gå på bio mycket. Se flera filmer en gång och vara glad när det kommer någon ny som verkar väldigt intressant."
 
 
Har inte varit på bio jättemycket, mer har ändå sett mer film än jag brukar. Blev kär när jag såg The holiday för första gången för några veckor sen, måste vara bästa filmen jag har sett i år alltså. Har sett många filmer med Ryan Gosling annars och i höstas hade vi en James bond-kväll, då vi drack martinis och sen såg den senaste filmen på bio, himla roligt.
 
"Jag vill (och numera kan) bjuda hem människor till mig, inreda massor, ha fester, skratta, leka och spela spel hela kvällarna och ända in till sent på natten."
 
 
 
Hade födelsedagspicknick på mitt golv i mars då jag fyllde år. Men annars har jag varit dålig på att bjuda hem personer. Vill göra det oftare nästa år! Amanda har varit hos mig mycket under hösten dock, sen hon flyttade till Umeå. Numera hänger Audrey Hepburn ovanför mitt sängbord som syns i bakgrunden på den andra bilden. Har inrett min lägenhet med mycket mer förvaring och ett soffbord under året.
 
"Jag hoppas på att bli galet, fantastiskt, vansinnigt kär. Så kär att det inte går att sitta still, inte vara tyst och bara känna sig så otroligt bubblig hela tiden."
 
source.
 
Det jag hoppades mest på var att jag skulle bli kär det här året, men så blev det inte. Inte alls i närheten. Har nog kommit fram till att det inte går att bli ledsen för det längre, orkar inte längta så himla mycket. Men det här var utan tvekan det bästa som hände kärleksmässigt detta år. 

Kommentarer
Postat av: Elvira

Vilket fint inlägg! Blev inspirerad av det du skrev om mat, då jag själv vill bli bättre på att laga olika, roliga rätter (det blir ju ofta samma saker om och om igen ibland).

2013-01-02 @ 15:48:15
URL: http://leatherandcurls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0