love letters and summer kisses.

 
Visst kommer ni ihåg att maila mig alla era fina sommaräventyr och kärlekshistorier? Även om det var en puss, ett ögonblick, någon söt på stranden eller en trasig romans. Att kommentera om det här eller när som helst går givetvis också bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Firade min allra första årsdag tillsammans med någon i somras. Vi bor ihop och ska strax flytta till en ny stad och ny lägenhet, lite av ett helt nytt äventyr tillsammans.

2013-08-21 @ 11:03:48
Postat av: Julia

Jag skriver rätt så mycket. Så det var svårt att bestämma vilken jag skulle skriva ned här. Men jag valde denna eftersom jag tror det finns många som brunnit för någon så som jag brann för honom.Så här har du den och om du vill läsa mer kan du alltid läsa mer på bloggen min. Kram.
...............

Jag försöker släppa taget om dig. Försöker göra något som håller tankarna borta från dig. Du har förstört mig så mycket, rivit upp mitt bröst och vänt det ut och in så att varje ord skadar så mycket mer. Ett ord kan ta mig tillbaka till natten när du kysste mina läppar, min hals, mitt allt. Ett ord kan kasta omkull mig och göra så att allt kommer tillbaka. Och det trasar sönder mig in ifrån och ut. Jag vill inte tänka på hur dina händer och läppar lämnade osynliga spår på min hud. Spår som bränner och som vägrar lämna min hud.

Du satte eld på min själ och jag brann så länge för dig. Även fast du stampade på lågorna brann jag fortfarande. Men en eld kan inte brinna hur länge som helst utan syre. Nu är allt som finns kvar glöden som visar hur stor elden som brann en gång var. Den är fortfarande tillräckligt varm för att bränna allt som kommer i närheten av den. Och sanningen är att glöden aldrig kommer svalna helt.

2013-08-21 @ 21:53:20
URL: http://duvioss.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0